Sevgiliniz olmadığı zaman da en az iki yıla kafanızı duvarlara vuracaksınız eğer kendinizi mühürlemiş gibi davranmayı bırakırsanız.
Asla yani.
Sevgiliniz olmadığı zaman da en az iki yıla kafanızı duvarlara vuracaksınız eğer kendinizi mühürlemiş gibi davranmayı bırakırsanız.
Asla sevgilim olmayacak.Saplik acisi demek ha. Bu nasıl bir acı hocam bana bir açıklar mısın ? Konuya bir suru mesaj gelmiş son fikrini merak ediyorum.
Fiziksel yatırım yapıyorumKızların gözünde sen bir oyuncaksın ne kadar süre kullanırım diye düşünürler genelde. Kendine yatırım yap maddi, fiziksel, sağlık, bakım anlamında önde olursan emin ol yolun açılır. Ama kıza kafa yormak cidden boş.
Saçmalıyorsunuz hocam, 14-15 yaşında başladığını sayalım böyle şeylerin. Maksimum 18 yaşındasınız, 3 veya 5 yıldır başka işiniz yokmuş gibi bunla uğraşmışsınız ve şimdi asla diyorsunuz. Sağlıklı bir insan belki 80 yaşına kadar yaşar, yani önünüzde çok zaman var, yaşlanmanız da zaten 36 yaşında başlar, anladınız mı?
Zamanında ben bu konu için yardım almayı denedim. İlaç yazıp yolluyorlar.Kardeşim benim bende 18 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Sadece 1 kere birine açıldım onda da red yedim. Ama hayat sevgilinin olması değil. Hayatında karşına biri çıkar işte o kız için çabalarsın. 34 kere red yemek nedir ya? 34 kişiye bir şeyler hissetmiş olamazsın. Hayatta ne kadar çok kovalarsan o kadar çok itersin. Bende sap olmaktan çok mutlu değilim fakat hayatının merkez noktasına bunu koyarsan bir yerden sonra belli olur ve inan ol bu şey kızlarda çok güzel bir imaj yaratmaz. Demek isteyeceğim bir psikoloğa git ve anlat. Kötü bir şey değil psikoloğa gitmek. Tedavi olman daha iyidir kardeşim benim. 18 senede daha bu sene birine aşık olup açıldım. Kovalama, kafa yorma ve çabalama.
Karşı cinsten kaç kişiye teklif edip red yedin? Hiç başarısız olmadan başarısız olduğunu düşünüyor olabilir misin?
Arkadaş incell değil gördüğüm kadarı ile. Kendisine bir nefret var gibi.İncel olma sevdanı kaç ay oldu bırakamadın hâla. Her insanın her yaşta ilişkisi olması gerekmiyor arkadaş, 18 yaşındaki bireylerin yarısından çoğunun sevgilisi yok.