ornitorenk

Uzman
Boynumda hafif problem olduğu için omuzdan itiş hareketlerini falan yapmıyorum. Omuz için sadece lateral raise ve arka omuz hareketi için fly makinesinde ters çalışıyorum. Tabii set sayısını artırıyorum biraz 2 hareket yaptığım için. Bu 2 hareketle iyi bir omuz elde edebilir miyim?

Boynumda hafif problem olduğu için omuzdan itiş hareketlerini falan yapmıyorum. Omuz için sadece lateral raise ve arka omuz hareketi için fly makinesinde ters çalışıyorum. Tabii set sayısını artırıyorum biraz 2 hareket yaptığım için. Bu 2 hareketle iyi bir omuz elde edebilir miyim?
Ön omuz eksik kalırsa iyi bir görüntü ortaya çıkmaz. Press yapmak yerine lateral yapar gibi ama öne doğru yaparsanız omuzunuz gelişir yine biraz.

Ön omuzlarını büyütmen için yapman şart. Ağır girmek yerine hafif gir, tekrar sayısını çoğalt. Nizami yaptığına dikkat et.

Oldukça verimli bir hareket olduğu için 10 kilo bile girsen omuzlarını hissedersin zaten.

Muhtemelen, gelişiyor zaten çoğu press hareketinde. Çok uzun süre omuz press de yapmadım izole omuz da çalışmadım domuz gibi omzum vardı yazın. Genetik yani de çok şart gelmiyor omuz izole hareketler bana.

Ön omuzlarını büyütmen için yapman şart. Ağır girmek yerine hafif gir, tekrar sayısını çoğalt. Nizami yaptığına dikkat et.

Oldukça verimli bir hareket olduğu için 10 kilo bile girsen omuzlarını hissedersin zaten.

Ön omuz derken hocam? Shoulder press omuz başını çalıştırmıyor mu daha çok yani omzun tepesini? Ön omuz zaten chest press ve diğer göğüs hareketlerinde çalışmış oluyor.