Hangi penaltılar onlar yahuAynen gereksiz algı yapıyoruz, 3 farklı net penaltımız verilmedi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Fener Ali sami Yen'e 4 puan önde girmezse şampiyon falan olamaz istedikleri kadar gol averajı kasabilirler.
Hakem bence de taraf tuttu, Sivas hakeme rağmen puan aldı. Maç Sivas’ın hakkıydı. Galatasaray sıkıcı ve kötü futboluna devam ediyor.
Ben maçı hak ettik demedim, kötü oynadık. Fakat böylesine bir puan durumu söz konusuyken 3 tane net penaltı pozisyonunu hakemin VAR'a bile gitmeden geçmesi ne kadar mantıklı?Yani maçı tamamı ile hak ettiniz ama hakem taraf tuttuğu için yenildiniz öyle mi?
Silverback Gorilla
Üstün
Ben takip etmeyi bıraktım Türk futbolunu. Ne güzel yabancı maçlar var onları izliyorum. İyice nefret ettirdi kendinden Türk futbolu.
Premier ligin bal ligi var mı bilmiyorum ama varsa o lig bile daha kalitelidir.
Dosya Ekleri
Ar.
Sivas neye göre hakeme rağmen puan aldı. Adamlar ilk önce kendi sahalarını düzeltsinler. Farming oynuyoruz sanki.
Hakem bence de taraf tuttu, Sivas hakeme rağmen puan aldı. Maç Sivas'ın hakkıydı. Galatasaray sıkıcı ve kötü futboluna devam ediyor.
Sivas neye göre hakeme rağmen puan aldı. Adamlar ilk önce kendi sahalarını düzeltsinler. Farming oynuyoruz sanki.
Seraphenthia
Yetkin
Bir Galatasaraylı olarak bu ligde maçtan sonra artık maç konuşulmamasından gına geldi. GS yenildi şikayet, FB yenildi şikayet, BJK yenilir şikayet. Biri de çıkıp desin ki "evet hata vardı ama biz kötü oynadık ve kaybettik, özür diliyoruz." Valla bıktım ya. Artık süper ligi takip bile etmiyorum.
Silverback Gorilla
Üstün
Bir Galatasaray'lı olarak bu ligde maçtan sonra artık maç konuşulmamasından gına geldi. GS yenildi şikayet, fb yenildi şikayet, BJK yenilir şikayet. Biri de çıkıp desin ki "evet hata vardı ama biz kötü oynadık ve kaybettik, özür diliyoruz." vallahi bıktım ya. Artık Süper Lig'i takip bile etmiyorum.
Premier ligi izle sıkılırsan gel yüzüme tükür. Ben zaten artık yabancı takım bile tutmaya başladım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.