Merhaba.
Tavsiyeleriniz ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz değişiklikleri yaptığımda sistem boot etmedi. GDM=Auto, Nitro Mode= Auto yaptım yine açılmadı. Deneyerek problemin High DRAM Voltage Mode= Enable yaptığım için olduğunu buldum. Enable yaptığımda sistem boot etmiyor. RAM' lere maksimum 1.435 V verebiliyorum.
SOC ve VDDIO voltajlarını düşük tutma isteğimin asıl sebebi, PBO algoritmasına kullanabileceği daha fazla güç bırakmak istememden geliyordu. İşlemcide Curve Optimizer ayarları da olduğu için SOC ve VDDIO voltajını düşük tutayım da işlemci çekirdeklerinin kullanabileceği daha yüksek güç bütçesi olsun diyordum.
Aşağıda boot ettiğim ZenTimings görüntüsü var. FCLK'a şimdilik dokunmadım. Bu ayarlarla teste sokayım mı, yoksa şunu şöyle yap diyeceğiniz değişiklikler var mı? Şu an GDM= Disable, Nitro:1/2/1 ama galiba testten geçemez değil mi?
Not: MEMVDD=1.435, VDDG'lere dokunmuyordum, Auto'da bırakıyordum. Söylediğiniz gibi 1050 mV yaptım. Ama program göstermiyor nedense.
Eki Görüntüle 232668