Torukojin Kaneki
Başarılı
Yaşadığım bölgede 10 yaşındaki çocukları bile serseri havalarında görüyorum. Cezalar ağır olsa bu kadar rahat olamazlar.
Bizim şehirde romanlar çingenler polise bile sövüyor altlarında elektrikli motorla.
Yaşadığım bölgede 10 yaşındaki çocukları bile serseri havalarında görüyorum. Cezalar ağır olsa bu kadar rahat olamazlar.
Tamam hocam en elit yerde siz yaşıyorsunuz anladık.Valla ben hiç görmüyorum serseri falan ancak tabii ekonomik durumu iyi olmayan veya kötü şöhretiyle ünlenmiş yerlerde normal. Benden bir tavsiye, eğer bir yerde serseri olup olmadığını görmek istiyorsanız oraya gitmeye gerek yok. Ev fiyatlarına bakın yeter.![]()
Onunla alakası yok valla hocam. Ben kendimden örnek verdim ancak durum böyle. Bir Esenler'e bakın bir Harbiye'ye.Tamam hocam en elit yerde siz yaşıyorsunuz anladık.
Kaykayına malzeme almak için gittiği pazarda bıçaklanmış. Yasadığın çevrende olup olmaması önemli değil ki.Onunla alakası yok valla hocam. Ben kendimden örnek verdim ancak durum böyle. Bir Esenler'e bakın bir Harbiye'ye.
Pazarlar da böyle. Bir Dolapdere pazarına gidin, bir Avcılar pazarına gidin.Kaykayına malzeme almak için gittiği pazarda bıçaklanmış. Yasadığın çevrende olup olmaması önemli değil ki.
Vallahi ben hiç görmüyorum serseri falan ancak tabii ekonomik durumu iyi olmayan veya kötü şöhretiyle ünlenmiş yerlerde normal. Benden bir tavsiye, eğer bir yerde serseri olup olmadığını görmek istiyorsanız oraya gitmeye gerek yok. Ev fiyatlarına bakın yeter.![]()
Hocam oralar tümden öyle valla.Manisa'dayım şehirdeki eğitim durumu gene iyi diye düşünüyordum ta ki taşınana kadar evin önünde çocuğunu 9-12 çalıştıran kürtleri görene kadar bir de nereye adım atarsan bu naptığımın şehrinde roman var.
Hocam oralar tümden öyle vallahi.yapacak bir şey yok.