Bu tip eski sistemlere kafa yormak yerine Linux dağıtımları kullanılsa nasıl olur?

Windows 7 muhteşem bir işletim sistemidir. Bu yüzden çok seviyoruz. Ayrıca en stabil Windows, Windows 7'dir.

Açtım zaten hocam hatta siz düşündürücü ifadesi bıraktınız.

Windows 7'de stabil mi hocam? Ayrıca Steam için geçtiyseniz size atacağım ISO ile Steam'de kullanabilirsiniz. Bende kullanıyorum.

Windows 7 çok mu stabildi? Windows Update 1 defa hatasız çalışmazdı tam delirmelik.

Ben belki 10 yıl kullandım ama hiç sorun görmedim. Ama 10'da çok sorun yaşıyorum. Bu sorun da muhtemelen RTM sürümü kullanmamdan.

Son düzenleme:
Windows 7 muhteşem bir işletim sistemidir. Bu yüzden çok seviyoruz. Ayrıca en stabil Windows, Windows 7'dir.

Windows 7'de stabil mi hocam? Ayrıca Steam için geçtiyseniz size atacağım ISO ile Steam'de kullanabilirsiniz. Bende kullanıyorum.

Ben belki 10 yıl kullandım ama hiç sorun görmedim. Ama 10'da çok sorun yaşıyorum. Bu sorun da muhtemelen RTM sürümü kullanmamdan.

Kaç sene kullandım, hiçbir Update problemini görmedim sadece güncelleme hatası hariç. Windows kurulduktan sonra bazen güncelleme denetleme çalışmıyordu, bunu da bir dosya ile çözebiliyordun. Kolaydı çözmesi.

Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?
İhtiyaçlar ve ihtiyaçları karşılayan bir sistemi kullanmak.
Çoğunluk bilgisayar yeni bilgisayarı kaldırmıyor diye Windows 7 kullanıyor.

Geçmişe özlem, yeni windows sistemlerindeki stabilizasyon problemleri
Gecmise ozlem degil, stabilite hic degil.

Bu kesim bilgisayar kullanmayi bilmeyen ve destek kesildikten sonra bilr yeni bilgisayar alacak parasi olmadigi icin kendini avutan bir kesim ve yaslari da genel olarak 10 15 duzeylerinde.

Kernel modlamak guzel deney aslinda, o arkadasa hic lafim yok (hatta sonucunu merak ediyorum brlki denerim bile) da gereksiz sevdanin hic luzumu yok.

Gecmise ozlem degil, stabilite hiç degil.

Bu kesim bilgisayar kullanmayi bilmeyen ve destek kesildikten sonra bilr yeni bilgisayar alacak parasi olmadigi icin kendini avutan bir kesim ve yaslari da genel olarak 10 15 duzeylerinde.

Kernel modlamak guzel deney aslinda, o arkadasa hiç lafim yok (hatta sonucunu merak ediyorum brlki denerim bile) da gereksiz sevdanin hiç luzumu yok.

Hocam bende o yüzden Windows Vista'yı seviyordum.