Bu tip eski sistemlere kafa yormak yerine Linux dağıtımları kullanılsa nasıl olur?
Linux Mint kurdum bilgisayara, 2 gündür yaşamadığım sıkıntı kalmadı şu anda kafayı yemek üzereyim.
Bu tip eski sistemlere kafa yormak yerine Linux dağıtımları kullanılsa nasıl olur?
Konu açın yardımcı olalım.Linux Mint kurdum bilgisayara, 2 gündür yaşamadığım sıkıntı kalmadı şu anda kafayı yemek üzereyim.
Açtım zaten hocam hatta siz düşündürücü ifadesi bıraktınız.
Windows 7 çok mu stabildi? Windows Update 1 defa hatasız çalışmazdı tam delirmelik.
Windows 7 muhteşem bir işletim sistemidir. Bu yüzden çok seviyoruz. Ayrıca en stabil Windows, Windows 7'dir.
Windows 7'de stabil mi hocam? Ayrıca Steam için geçtiyseniz size atacağım ISO ile Steam'de kullanabilirsiniz. Bende kullanıyorum.
Ben belki 10 yıl kullandım ama hiç sorun görmedim. Ama 10'da çok sorun yaşıyorum. Bu sorun da muhtemelen RTM sürümü kullanmamdan.
İhtiyaçlar ve ihtiyaçları karşılayan bir sistemi kullanmak.Birisi Windows 7 Ultra yapıyor, birisi kernel geliştirip tekrar kullanıma sunacağını söylüyor, nedir bu Windows 7 sevdası? Ben anlayamadım, insanlar neden güncel Windows kullanmıyor?
Çoğunluk %3.7 herhalde. Evet Windows 7 çok güzel bir işletim sistemi ancak bu yılda ekstra bir program falan kurmadan kullanılmaz.İhtiyaçlar ve ihtiyaçları karşılayan bir sistemi kullanmak.
Çoğunluk bilgisayar yeni bilgisayarı kaldırmıyor diye Windows 7 kullanıyor.
Gecmise ozlem degil, stabilite hic degil.Geçmişe özlem, yeni windows sistemlerindeki stabilizasyon problemleri
Yardıma geliyorum bekleyin hocamLinux Mint kurdum bilgisayara, 2 gündür yaşamadığım sıkıntı kalmadı şu anda kafayı yemek üzereyim.
Gecmise ozlem degil, stabilite hiç degil.
Bu kesim bilgisayar kullanmayi bilmeyen ve destek kesildikten sonra bilr yeni bilgisayar alacak parasi olmadigi icin kendini avutan bir kesim ve yaslari da genel olarak 10 15 duzeylerinde.
Kernel modlamak guzel deney aslinda, o arkadasa hiç lafim yok (hatta sonucunu merak ediyorum brlki denerim bile) da gereksiz sevdanin hiç luzumu yok.