Dostlar, yapay zekaya full body program yaz demeden beni dinlerseniz sevinirim. Hayatımda ilk kez spora başladım, ilk 15 gün full body diye bir program verdi hoca (yeni gelen herkese veriyorlar), bunu yap alış dediler. Programın içinde bacak yok, yani full body olmuyormuş Gemini/Claude söyledi (yanlışım varsa düzeltirsiniz). Neyse, 15 gün geçti. Bölgesel çalışmaya geç deyip program verdiler. Bu programı Gemini/Claude'a attığımda hocamın ilgisiz, bilgisiz olduğunu söyleyerek programı asla uygulama dediler. Zaten hiçbir şey bilmezken daha da kafam karıştı. Salonda 3 hoca var. Diğerine gidip program istesem asıl istediğim hocaya ayıp olacak. Program istediğim hocaya gitsem önerdiğin program kötüymüş desem tatsızlık çıkacak. İnanılmaz hevesle başladığım sporu bu yüzden bırakmayı düşünüyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım, tecrübeli arkadaşlar bana ne tavsiyelerde bulunur? Yapay zekaya %100 katılıyorum çünkü perşembe ve cuma günü hareketleri yapmak 15 dakika sürecek. 15 dakika yapıp gidecek miyim yani? Hoca iyi niyetlidir belki, ben bilmiyorumdur. Yorumlarınız bana yol gösterecek. Ona göre aksiyon alacağım. Programı alta bıraktım.
Pazartesi: Pull Down 3x12 / Seated Row 3x12 / Halat 3x10-12 / Düz bar 3x10-12 bunlar bitince kardiyo
Salı: Chest press 3x12 / Fly veya (Bench Press) 3x12 (Muhtemelen fly) Bench press neden yazmış bilmiyorum. Bunlar bitince havuz
Çarşamba: Off day (Havuzda yüzeceğim)
Perşembe: Lateral Raise 3x10 / Shoulder Press 3x12 / Ön omuz 3x10 bunlar bitince kardiyo
Cuma: Lunge / Leg press 3x10 / Leg extension 3x10
Cumartesi: Off day (Havuz yüzeceğim)
Pazar zaten salon kapalı.
Pazartesi: Pull Down 3x12 / Seated Row 3x12 / Halat 3x10-12 / Düz bar 3x10-12 bunlar bitince kardiyo
Salı: Chest press 3x12 / Fly veya (Bench Press) 3x12 (Muhtemelen fly) Bench press neden yazmış bilmiyorum. Bunlar bitince havuz
Çarşamba: Off day (Havuzda yüzeceğim)
Perşembe: Lateral Raise 3x10 / Shoulder Press 3x12 / Ön omuz 3x10 bunlar bitince kardiyo
Cuma: Lunge / Leg press 3x10 / Leg extension 3x10
Cumartesi: Off day (Havuz yüzeceğim)
Pazar zaten salon kapalı.