Bugün bende paketi güncelledim. Yeni modem ile geldiler. Yine klasik birçok alan kapalı modemle. Önde olan LED screen kişiselleştirmesi bile kapalı. Modemdeki WAN girişleri 10 gbit lakin ONT 1 gbit. Wi-Fi olarak çekim kalitesinde epey fark etti açıkçası. Ama güncel testlerde 100-150 MB arasındayım. Bu arada modem değiştirme ücreti 520 TL. Güncelde bütün testleri yaparak şikayet kaydı ilettim. Lakin arkadaşlar hala kablolu mu kablosuz mu derdinde.

Zaten müşteri hizmetlerini aradığımda verdiği cevabı üste yazmıştım. "verilmediğini ve sadece tanıtım olduğunu söylediler."

Hocam mh personeli bu konuda henüz bilgisiz. Ben bağlattığımda da 3. kez arayışımda anca oldu. Kampanya linki.

Bu yeni cihaz hakkında bazı şeyler sormak istiyorum. Yeni olduğu için detaylı bilgi bulmak da kolay değil.

1 - Galiba 1 nisana kadar bir kampanya var ve fiyatı 2.200 TL gözüküyordu sanırım. Ama sadece 1000mbps değil de 1 nisan'dan sonra 500mbps hız için de bu cihazla daha uyguna kampanya gelir mi acaba sizce?

2 - Kullanımı kolay mı? Superonline'nın Wi-Fi 6 ZTE, ZYXEL, Huawei cihazları gibi yönetimi kolay mıdır? Bu mevcut Wi-Fi 6 modemlerdeki gibi tek düğmeye basıp ara sıra IP değiştirebilecek miyim?

3 - Simetrik internet nedir ve bu cihaz Superonline'nın mevcut Wi-Fi 6 cihazlarından daha güçlü daha mı güvenli yani çok fark var mı?

4 - Evdeki mevcut cihazlar en fazla Wi-Fi 5 veya 6 destekliyorsa bu durumda bu Wi-Fi 7 cihaz nasıl etki gösterecek?

5 - Son sorum :D Bu kampanya alınırsa bu cihaz müşterinin olacak mı yoksa bir gün Superonline bırakılırsa geri iade edilmek zorunda mı?

Bu yeni cihaz hakkında bazı şeyler sormak istiyorum. Yeni olduğu için detaylı bilgi bulmak da kolay değil.

1 - Galiba 1 nisana kadar bir kampanya var ve fiyatı 2.200 TL gözüküyordu sanırım. Ama sadece 1000mbps değil de 1 nisan'dan sonra 500mbps hız için de bu cihazla daha uyguna kampanya gelir mi acaba sizce?

2 - Kullanımı kolay mı? Superonline'nın Wi-Fi 6 ZTE, ZYXEL, Huawei cihazları gibi yönetimi kolay mıdır? Bu mevcut Wi-Fi 6 modemlerdeki gibi tek düğmeye basıp ara sıra IP değiştirebilecek miyim?

3 - Simetrik internet nedir ve bu cihaz Superonline'nın mevcut Wi-Fi 6 cihazlarından daha güçlü daha mı güvenli yani çok fark var mı?

4 - Evdeki mevcut cihazlar en fazla Wi-Fi 5 veya 6 destekliyorsa bu durumda bu Wi-Fi 7 cihaz nasıl etki gösterecek?

5 - Son sorum :D Bu kampanya alınırsa bu cihaz müşterinin olacak mı yoksa bir gün Superonline bırakılırsa geri iade edilmek zorunda mı?
1-Kampanya superonline ın elindeki stok sayısına göre değişkenlik gösterecektir
2-tplink arayüzü çok basit ve superonline da daha da sadeleştirmiş.Kısaca evet.
3-Bu cihaz piyasadaki internet servis sağlayıcılar için tedarik edilmiş en en güçlü modem hocam,öncekilere göre minimum 3-4x daha güçlü,simetrik internet eşit hızda indirme ve yükleme demek.
1000mbps download vardı ancak upload yoktu,eskiden 50mbps idi.
4-Wifi teknolojileri geçmişe yönelik destekli.Wifi 7 olmayan cihazdan tam randıman alamasanız bile wifi 5 ve wifi 6 modemlere göre daha fazla performans almanız olası.
5-Önceki modemler gibi kiralık,ancak teslim etmezseniz ortalama 10k gibi bir ücrete sizin olabiliyor.