O zaman farklı yerlerde yaşıyor olup aynı sorunun benzerini yaşıyor olmamızın sebebi muhtemelen bu paket için yaptıkları veritabanı ayarları bozuk. Altyapı yetersiz olsaydı hat saatlerce 940mbps veremezdi diye düşünüyorum. Benim yaptığım gibi bayinin üst yöneticilerine ulaşmaya çalış bu konu için. L1-L2-Back officeleri kesinlikle destek olmuyor.

1754060822604.webp

Router restart sonrası değişken hızlar:
1754060842664.webp

Son düzenleme:
O zaman farklı yerlerde yaşıyor olup aynı sorunun benzerini yaşıyor olmamızın sebebi muhtemelen bu paket için yaptıkları veri tabanı ayarları bozuk. Altyapı yetersiz olsaydı hat saatlerce 940Mbps veremezdi diye düşünüyorum. Benim yaptığım gibi bayinin üst yöneticilerine ulaşmaya çalış bu konu için. L1-L2-back officeleri kesinlikle destek olmuyor.

Eki Görüntüle 169221

Router restart sonrası değişken hızlar:
Eki Görüntüle 169222

Bayii teknik müdürü arkadaşım :D bu işte samimi olmak adına bayii de bile çalıştım. Onlarda kendi modemini kullan bari olmuyorsa diyor.

Hayır şu an için yok. Olacağını sanmam çok güncel bir cihaz. İşine yarayabilecek çoğu özellik açık durumda ama sadece WAN vb. ayarlar kapalı. İşimize yarayacak ayarlar da firmware buglı düzgün çalışmıyor. Quad core (Qualcomm IPQ9570) işlemci koymuşlar QoS çalışmıyor bufferbloat yapıyor. Tavsiyem bu sorunlar çözülene kadar kendi routerınızı kullanmanız.

Konudan bağımsız bir şey sorayım; Statik IP hizmeti alıyor musun ve daha öncesinde TV+ box hizmeti alıyor muydun?

Hayır şu an için yok. Olacağını sanmam çok güncel bir cihaz. İşine yarayabilecek çoğu özellik açık durumda ama sadece WAN vb. ayarlar kapalı. İşimize yarayacak ayarlar da Firmware buglı düzgün çalışmıyor. Quad Core (Qualcomm ıpq9570) işlemci koymuşlar QoS çalışmıyor bufferbloat yapıyor. Tavsiyem bu sorunlar çözülene kadar kendi routerınızı kullanmanız.

Konudan bağımsız bir şey sorayım; statik IP hizmeti alıyor musun ve daha öncesinde TV+ box hizmeti alıyor muydun?

TV+ box hizmetim vardı. 2 tane TV vardı. Ekstradan statik IP aldığımda hız yine düşüyordu. İptal ettiğimde yükseliyordu.

İşte tam da sorun burada. Benim anladığım kadarıyla TV+ hizmetinden kalan ayarlar çakışıyor veya statik IP hizmetiyle uyumlu değil.

İşte tam da sorun burada. Benim anladığım kadarıyla TV+ hizmetinden kalan ayarlar çakışıyor veya statik IP hizmetiyle uyumlu değil.

Dün sıfır abonelik açtırdım. TV yok statik IP yok. Gece yarısı 12 de hız yine 94 MB. Ya PPP sunucularına bir con hatası var. Ya da modemler sistem ile uyumlu da değil. Farklı bölgeler de farklı sorunlar da olabilir. Yeniden cayma bedelsiz iptal alsam mı almasam mı diye dönemeçteyim bende. Tavsiye üzerine önce ki faturayı ödemedim tüketici hakem heyetine başvurdum.

Dün sıfır abonelik açtırdım. TV yok statik IP yok. Gece yarısı 12 de hız yine 94 MB. Ya PPP sunucularına bir con hatası var. Ya da modemler sistem ile uyumlu da değil. Farklı bölgeler de farklı sorunlar da olabilir. Yeniden cayma bedelsiz iptal alsam mı almasam mı diye dönemeçteyim bende. Tavsiye üzerine önce ki faturayı ödemedim tüketici hakem heyetine başvurdum.
Erken pes etme. Eğer civarında tek altyapı buysa düzelttirmeye çalışalım. Dediğin gibi PPP sunucularında bir sorun var ya da altyapının bant genişliği yetersiz kalıyor. Gelişmeleri haber edeceğim.

Erken pes etme. Eğer civarında tek altyapı buysa düzelttirmeye çalışalım. Dediğin gibi PPP sunucularında bir sorun var ya da altyapının bant genişliği yetersiz kalıyor. Gelişmeleri haber edeceğim.

Aynı acs sunucularından Firmware bulmaya çalışıyorum. Dırsearch yaptım çıkmadı. Superadmin şifrelerini bulursam Firmware TR069 devre dışı bırakacağım. Firmware içinde olabileceğine inanıyorum. Günlükler de PPP sunucu hatası veri çekemiyor. PPPoE bilgileri fiber@fiber şeklinde kalıyor. Modemi sahte acs server açıp domaini yerel DNS de çektirilebilir gibi. Modemin içini açabilir miyim diye baktım. Lakin bir vida deliği ya da herhangi bir şey yok gibi görünüyor. Senden de haber beklşyor olacağım. Teşekkürler.