Yanlış hatırlamıyorsam gen2 hocamla tartışmışlardı.Adamı bezdirdiler, tasını tarağını topladı gitti ve bir daha Technopat'da gözükmedi. Şu anda illedelinux'un ISO'sunun yansısını bile bulamazsınız.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Ben çok az biliyorum konuyu, o yüzden kim haklı kim haksız bilemeyeceğim. Sırf illedelinux'u giydirme Debian yapan bir dağıtımcı, gen2'yi de rastgele bir kullanıcı olarak tartsam gen2'nin isyanının daha haklı olacağı düşüncesindeyim. Konuya bakarak nacizane kendi görüşüm tabanı olmayan dağıtım kullanmamak olurdu.Yanlış hatırlamıyorsam gen2 hocamla tartışmışlardı.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 24
- Makaleler
- 4
Ben yeşil sitede görmüştüm tartışmayı. O yüzden çok hakim değilim. Ne olmuş ki tam olarak?@Cruslan yeşil forumdan dışarıda olmuş olaylar. Basit Google araması ile tüm detayları öğrendim.
- Makaleler
- 24
@Cruslan
www.silicone-forum.com
Rehber - İlledelinux ekran görüntü aracı yenilendi
Ekran görüntüsü aracında bir hayli yenilikler yapıldı. - Panele sabitleme seçeneği eklendi. - 11 tane dil eklendi, araçların tamamı çevrildi. - Flv formatında animasyonlu ve sesi de kaydeden ekran çekme özelliği eklendi. - Debian, Fedora, Arch tabanlıların hepsine kurulabilir yapıldı...
- Makaleler
- 4
Bilemedim. Herkes kendi tarafından bakınca haklı gibi.@Cruslan
Rehber - İlledelinux ekran görüntü aracı yenilendi
Ekran görüntüsü aracında bir hayli yenilikler yapıldı. - Panele sabitleme seçeneği eklendi. - 11 tane dil eklendi, araçların tamamı çevrildi. - Flv formatında animasyonlu ve sesi de kaydeden ekran çekme özelliği eklendi. - Debian, Fedora, Arch tabanlıların hepsine kurulabilir yapıldı...www.silicone-forum.com
- Makaleler
- 24
@Cruslan yeşil forumda da başka birisi ile tartışmış.
www.technopat.net
Hırsızlıkla suçlandım
Psişik güçleri varsa neden olmasın? Psişik yetenek; metapsişiğin ve parapsikolojinin araştırma alanında bulunan, insanın paranormal denilen, bilinen fizikokimyasal yasalarla açıklanamayan psişik fenomenlerde söz konusu olan yeteneklerini ifade etmek üzere kullanılan bir terimdir. Paranormal...
Vay be. Bilginin tartışması olan bir konu.@Cruslan yeşil forumda da başka birisi ile tartışmış.
Hırsızlıkla suçlandım
Psişik güçleri varsa neden olmasın? Psişik yetenek; metapsişiğin ve parapsikolojinin araştırma alanında bulunan, insanın paranormal denilen, bilinen fizikokimyasal yasalarla açıklanamayan psişik fenomenlerde söz konusu olan yeteneklerini ifade etmek üzere kullanılan bir terimdir. Paranormal...www.technopat.net
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.