Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir başlangıca benziyor.
Garuda araçlarına da bakabilirsiniz, güzel araçları var. Onları sisteme entegre etmek, yeniden yazmaktan daha kolay olabilir.
Bence choatic-aur'u da önceden ekleyin. Çoğu önemli depo için güzel bence.
Ve yazdığınız araçların birbiri ile görsel olarak tutarlı olmasını sağlayın bence. Birisi 3 araç da üç farklı arayüz kiti ile yazılmış gibi duruyor.
Umarım sadece ISO dağıtıp araçları kapalı kaynak yapmazsınız.

Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim. Neyse o projenin son halini yayınlanınca görürsün. Hala geliştirme halinde.

Arch tabanlı. Stock Arch kullanmak yine daha mantıklı oluyor yine. Bu projenin Calamares modlamaktan ileri gidebileceği de şüpheli de... Yine de komik insanlar kendileri.

Çok dar görüşlü ve kendine zıt olan şeyleri ölümüne kötülemeyi amaçlayan birisin electro. Demek saf Arch daha iyi? Kendin bir kere oturup manuel Arch kurmamışsındır. Archinstall gibi sorunlu bir scriptten öteye geçemediğine eminim. Calamares modlamaktan öteye geçemediği demek ha. Kendi elimiz ile yazdığımız installer var. Saf Arch'dan kolaylığı ile artısı olacak bir distro XTEND Linux. Kendini daha fazla batırma.

Bir şey derdim de... Uygunsuz üslup raporu atmaya koşacağından eminim.

Bu kadar seviyesi düşük biri isen sana kalmış. Evet koşacağım haha :D

Bu projeyi Techolay'da bilenler sadece kullanır yani globala yaysanız bile en az 10 kişi bakar yani bir de sizin yazdığınız teknolojiyi Linux dağıtım yapanların elinde yani boşa zaman kaybıda yapıyosunuz diyelim güzel oldu herkes beğendi güncellemeleri nasıl yapcağınız bug güncellemesi özellik güncellemesi tema düzeltme veya güncellemesi hepsini yapmak bayağı zamanınızı alacak ve yetişeyeceksiniz ve bu Arch dağıtımını tozlu raflara kaldıracaklar ve sade veya başka Arch dağıtımlarına geçecekler yani vazgeçeceksiniz Windows 8.1 de nasıl olduysa bunda da aynısı olcağına eminiz yani.

Kağan Aydın sürekli şu gülücüğü atıp durma kardeşim savunucaksan yazarak savun gülücükle kendi seviyeni gösteriyorsun.

Herkes beğendi güncellemeleri nasıl yapcağınız bug güncellemesi özellik güncellemesi tema düzeltme veya güncellemesi hepsini yapmak bayağı zamanınızı alacak ve yetişeyeceksiniz.

Distro güncellemesi diye bir şey yok Linux'ta. Her şey kernele ve Arch tabanına bağlı. Bizim programlarımızda hatalar olmadığından emin olduğumuz zaman yayınlarız. Kernel güncellemesini ve Arch bizi ilgilendirmiyor. Tek komut yay -syu bitti. Güncelleme aracımız var zaten.

Bu projeyi Techolay'da bilenler sadece kullanır yani globala yaysanız bile en az 10 kişi bakar yani bir de sizin yazdığınız teknolojiyi Linux dağıtım yapanların elinde yani boşa zaman kaybıda yapıyosunuz diyelim güzel oldu herkes beğendi güncellemeleri nasıl yapcağınız bug güncellemesi özellik güncellemesi tema düzeltme veya güncellemesi hepsini yapmak bayağı zamanınızı alacak ve yetişeyeceksiniz ve bu Arch dağıtımını tozlu raflara kaldıracaklar ve sade veya başka Arch dağıtımlarına geçecekler yani vazgeçeceksiniz Windows 8.1 de nasıl olduysa bunda da aynısı olcağına eminiz yani.
Önemli olan denemek değil mi? Çoğumuzun yaptığı projeyi 10 kişi bile görmeyecek ama biz proje yapmaktan vazgeçmiyoruz. Yazdığım çoğu proje var kimsenin bilmediği GitHub'da ancak ben onları eğlenmek için yaptım, kimse kullansın diye değil. Ben bu ekibin de öyle olduğunu düşünüyorum. Eğlenmek için yapıyorlar, ticari ve kullanıcı kaygısı gütmeden yapmak istedikleri için yapıyorlar. Lütfen zehirli sözlerle insanları zehirlemeyin.

Distro güncellemesi diye bir şey yok Linux'ta. Her şey kernele ve Arch tabanına bağlı. Bizim programlarımızda hatalar olmadığından emin olduğumuz zaman yayınlarız. Kernel güncellemesini ve Arch bizi ilgilendirmiyor. Tek komut yay -syu bitti. Güncelleme aracımız var zaten.

Emin olmak için birkaç yıl inceleyip bakmanız lazım hepsine teker teker bakıp yapcağınız bu da 20 yılı bulur bugsuz hatasız istiyosanız yıllarca uğraşcaksınız illaki bir hata olacak.

Öyle isteselerdi Ubuntu distrosu yaparlardı Arch değil.

Arch tabanlı değil zaten 3 tabanlı bir sistem (Arch, Ubuntu, Debian). Kurulum ekranında hangisini seçerseniz o taban kuruluyor. Tüm programlarımız her tabanda çalışacak şekilde ayarlandı.

Detaylı bilgi @Qnix açıklayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.