Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yılı? Maksimum 30 dakikamı alır.

30 dakika mı? Dalga mı geçiyorsunuz? Ne kadar uğraşsanız uğraşın illaki bir hata olacak. Yani bu iş hayal oluyor. Ne kadar kodlama bilirsen bil bir hata olacak. Yani tamam istediğiniz kadar savunun ama illaki bir hata olacak. Olmaması olağan üstü bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
30 dakika mı? Dalga mı geçiyorsunuz? Ne kadar uğraşsanız uğraşın illaki bir hata olacak. Yani bu iş hayal oluyor. Ne kadar kodlama bilirsen bil bir hata olacak. Yani tamam istediğiniz kadar savunun ama illaki bir hata olacak. Olmaması olağan üstü bir şey.

Hata olması gerektiği kanaatine nereden vardın? Bal gibi de hatasız çalışabilir. Hayır gömmek istediğini bu kadar bilmiyordum :D

Evet, hatta şu an tekrar kontrolleri gerçekleştirdim. Hiçbir hata yok. 5 dakikamı bile almadı. Kodları inceleyerek bir de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milletin sanki projeye para ödemiş gibi her şeye saçma sapan sallamasına patlıyorum. Önceden yanığı olan insanlar da basitçe anlaşılıyor. İsterse istediğinin fork'u olur, isterse istediği gibi geliştirilir. Orada kocaman hobi amaçlı bir projedir yazıyor. Sana ne yani? Neyi sorguluyorsun?

Madem hepiniz çok biliyorsunuz gidin yapın bir distro da dünyada konuşulsun.

Milletin sanki projeye para ödemiş gibi her şeye saçma sapan sallamasına patlıyorum. Önceden yanığı olan insanlar da basitçe anlaşılıyor. İsterse istediğinin Fork'u olur, isterse istediği gibi geliştirilir. Orada kocaman hobi amaçlı bir projedir yazıyor. Sana ne yani? Neyi sorguluyorsun?

Madem hepiniz çok biliyorsunuz gidin yapın bir distro da dünyada konuşulsun.

Eline sağlık hocam. Harbiden benim neyi forkladığıma kimse karışamaz. Belki kodlardan esinlendim? Bu kopyalayacağım anlamına gelmiyor. Calamares'i rafa kaldırdım. PyQt5 ile bir installer yazıyorum. 3 taban için ayrı ayrı opsiyonlu. İnsanlar çok ön yargılılar.

Eline sağlık hocam. Harbiden benim neyi forkladığıma kimse karışamaz. Belki kodlardan esinlendim? Bu kopyalayacağım anlamına gelmiyor. Calamares'i rafa kaldırdım. PyQt5 ile bir installer yazıyorum. 3 taban için ayrı ayrı opsiyonlu. İnsanlar çok ön yargılılar.
Ya hocam gerekirse kopyala, Calamares'i forkla. Millete batan ne onu anlamıyorum, sanki çıkıp Windows 7 Ultra gibi parayla satacaksın.

Bir şeyi böyle kötülemek için kötülemeleri komik yani.

Gerçekten bire bir Calamares'i kopyalamış olsun. Bu hırsızlık sayılmıyor. Hatta gitsin parayla satsın, yine hırsızlık değil. Laf atmadan önce özgür yazılımın ne olduğunu öğrenin.
Yalnız Calamares GPL yerine başka bir şey kullanıyorsa güzel patlarım.

Karakterin hakkında pek bilgim yok ama başarılar!

Kendi milletini aşağıya çeken başka bir millet yok.

Cehennemdeki Türk kazanının başında zebani olmayışı...

Neden herkes avukat kesiliyor anlamıyorum.

Adam hobi niyetine, ki hobi olsa bile emek verdiği bir iş yapıyor, direkt karalama, çamur atma..

Ay valla gına geldi.

Özgürlükçülerden, saygı duyanlardan, her b*ka eleştiri, laf atanlardan... Ayyy! Çıldıracağım valla.

Bu proje umarım başarılı olur ancak aklıma bir soru geldi. Normal bir kullanıcı gidip Arch ISO'su ile "archinstall" yazıp ve orada ki adımları dikkatlice okuyup, yaparsa bundan bir farkı kalmıyor ki? Bu projenin amacı ne tam olarak?

Bu proje umarım başarılı olur ancak aklıma bir soru geldi. Normal bir kullanıcı gidip Arch ISO'su ile "archinstall" yazıp ve oradaki adımları dikkatlice okuyup, yaparsa bundan bir farkı kalmıyor ki? Bu projenin amacı ne tam olarak?

Sadece Arch odaklı değiliz ve archinstall sorunlu bir script. Ek olarak Arch Linux'u bir Linux Mint gibi kolaylaştırmak istiyoruz. Kendi programlarımız, xtend share gibi özelliklerimiz bizim avantajımiz. Aklımıza her gün yeni bir şey geliyor ve ekliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.