Ben inanmıyorum.

Cennetteki tomurcuk memeli huriler cehennemde yanacak olan bir tane Adreana Lima etmez.
Yine yanacak olan büyük memeli, ince belli sarışın ve kızıllardan bahsetmeye gerek bile yok. 🥵🤤😘

İngiliz, Alman ve iskoçlardan 1 tanesini 100 tane huri verseler gene vermem. Kızıl ve sarışınlar güzeldir 😋
Ağzının tadını biliyorsun, adamım benim. 😘
Millet tomurcuk memeli hurileri beklesin, biz sarışın ve kızılların ruhumuzu sömürmesini bekleyelim. 🥵

Birkaç yıl önce rastladım: Güney Kore'de yapılan bir araştırmaya göre; metafiziksel inançlara sahip olma oranı, IQ seviyesi 105'in üzerine çıktığında %2'ye düşüyor iken, IQ seviyesi 95'in altıda düşünce %80'i aşıyor. Demem o ki; inançlılar zeki değildir. Bu şeye benziyor; evde koltukta TV seyrederken, koltuğun altında fil olduğuna inanmak gibi.

Alaka düzeyi yüksektir:
Tüm dünyayı Güney Kore'yle eşdeğer varsayıp, oranlarla tümevarıp "inançlılar zeki değildir" diyecek kadar da zekiymişsiniz.
Bi' sallamadan olmuyor değil mi, efendi efendi inanç tartışılması yapılamıyor değil mi?

Ben bu teistfobikliği, islamafobikliği anlayamıyorum. İnanmayan bir arkadaş hakkında ben nötr düşünürken, inanmayan bir arkadaşın teist birisi hakkında abuk subuk çıkarımlarda bulunmasını anlayamıyorum.

Çünkü sadece sen sorguladın, ötekiler sorgulamadı 😁 tebrikler.

Evet inanıyorum. İnanmayanların da ya çevresinden etkilendiklerini ya da TikTok izleyerek din değişteren fikir üretemeyen bireyler olarak görüyorum.
Onları salla, her kesimden oldukça donanımlı bireyler var. Ateisttir ama senden benden çok Kuran bilir, o kadar yani. Araştırıp kendi kafasına yatanı seçtiyse bence saygıyı hakeden birisidr. Miilleti aşağılayacaksa haketmiyor ama.

Benim lafım Tiktok'da gördüğü videolar ile din değiştirmeye çalışan ergenler.

O zaman aşağıdaki gibi, belli bir grubu hedef almayacaksınız:

O laftan dinsizler gibi tek bir anlam çıkıyor, "Tiktok'da gördüğü videolar ile din değiştirmeye çalışan ergenler" çıkmıyor. Önce inanmayanların diyorsunuz, sonra lafınızı değiştiriyorsunuz. İnsanlar da sizi doğal olarak yanlış anlıyor.

Ki onu geçtim çevreden etkilenmek gayet normal bir şey. Bunda anormal bir şey göremiyorum.

Son düzenleme: