19 mucizesi işte burada devreye giriyor. Ve sizin rivayet şeklinizde zaten kuranın mushafına sahte 2 cümle eklendi.
Bütün Kur'an mushaflarında sahte 2 adet cümle mi var şu an?
Eğer ayette yazan olayı yaşar ve elçi olduğunu kanıtlarsan yazabilirsin.
Allah kendi kitabını koruyacağını vaad ediyor ama gelen geçen herkesin ayet anlamlarını kendisine göre yorumlamasına izin veriyor öyle mi? Güzelmiş :thumbsup:

Allah kendi kitabını koruyacağını vaad ediyor ama gelen geçen herkesin ayet anlamlarını kendisine göre yorumlamasına izin veriyor öyle mi? Güzelmiş :thumbsup:
Ehli sünnet inancına sahip olan sensin bir sürü yorum yapan sizssiniz. Sayısız tefsiire sahip olan sizsiniz. Sayısız alime sahip olan sizsiniz. Hepsi yorumlarken sorun yok değil mi? Ahahha. Kendi inanışınına keser attın şu an.

Ehli sünnet inancına sahip olan sensin bir sürü yorum yapan sizssiniz. Sayısız tefsiire sahip olan sizsiniz. Sayısız alime sahip olan sizsiniz. Hepsi yorumlarken sorun yok değil mi? Ahahha. Kendi inanışınına keser attın şu an.
Evet. Kimse kafasına göre yorum yapmıyor çünkü fakat anlaşılan dinde kaynak kabul ettiğiniz bir vatandaş hayatında bir olay yaşadı diye hemen koşa koşa Kuran mealine ekleme yapmış. Her yerde Kuran Kuran Kuran diye haykırıp sonra bir adamın ayeti tahrif etmesine göz yummak da biraz komik kaçıyor sanki. Hadisler sonradan gelme, Kurban sonradan gelme, Ramazan sonradan gelme, Kuranda namaz diye bir şey yok, salat var hadi hep beraber dua edelim, Kuranda zaten camide namaz kılmak da yok, evde de kılabilirsiniz dedikten sonra bir tane adamın gece saçma sapan bir rüya görüp yav ben Allahın elçisiyim galiba diyerek ayete anlam atfetmesini kabul etmek için çok fena tutarsız olmak lazım.

Evet. Kimse kafasına göre yorum yapmıyor çünkü fakat anlaşılan dinde kaynak kabul ettiğiniz bir vatandaş hayatında bir olay yaşadı diye hemen koşa koşa Kuran mealine ekleme yapmış.

Elçi olduğunu kanıtladığı için inanıyorum. Sıradan bir insanın dediğini kabul etmem. Kanıtlarsa kabul ederim. Ve kendi inanışını da öğrenmeni tavsiye ederim.

Elçi olduğunu kanıtladığı için inanıyorum. Sıradan bir insanın dediğini kabul etmem. Kanıtlarsa kabul ederim. Ve kendi inanışını da öğrenmeni tavsiye ederim.
Kendi inanışımı biliyorum zaten, asıl ben sana tavsiye ederim. Onlarca çelişki saydım, çoğunu atlayarak basit iddialara cevap vermeyi denedin. Elçi olduğunu nasıl kanıtlamış bu arada, rüyasını mı gördün? Yoksa bir keramet mi gösterdi :D

Kendi inanışımı biliyorum zaten, asıl ben sana tavsiye ederim. Onlarca çelişki saydım, çoğunu atlayarak basit iddialara cevap vermeyi denedin. Elçi olduğunu nasıl kanıtlamış bu arada, rüyasını mı gördün? Yoksa bir keramet mi gösterdi :D
Sizin gibi rüyalı hadisler bizde yok merak etme. :rofl:
19 mucizesi Reşatın elçi olduğunun kanıtıdır.

Kendi inanışımı biliyorum zaten,
Belli oluyor. Herkesin yorumlamasını yanlış buluyorsun ama herkesin yorumunu kabul eden bir inanca, Ehli sünnete, iman ediyorsun.
Madem sünnisin say bütün tefsirlerdeki yorumları.:D tabii biliyorsan

Belli oluyor. Herkesin yorumlamasını yanlış buluyorsun ama herkesin yorumunu kabul eden bir inanca, Ehli sünnete, iman ediyorsun.
Madem sünnisin say bütün tefsirlerdeki yorumları.:D tabii biliyorsan
Eline alıp iki tefsir kitabı okursan, tefsirlerin aralarında çok büyük bir anlam farkı olmadığını göreceksin. Farklı tefsirler okumak ufuk açar, her insanın akıl seviyesi aynı değil çünkü. Bir ayete sen farklı açıdan bakarsın, başkası farklı bir açıdan bakar. Fakat kimse tahrif edip kendine elçi yaftası vurmaz. Yani biz Kurana tefsir yazılmasına karşı değiliz, Kuranın tahrif edilmesine karşıyız.
Sizin gibi rüyalı hadisler bizde yok merak etme. :rofl:
19 mucizesi Reşatın elçi olduğunun kanıtıdır.
19 mucizesi senin söylediğine göre Kuranda 1400 yıldır var zaten, 1935'te doğan bir adam Kurandaki mucizeyi(!) bulunca niye elçi oluyor yahu :D

Son düzenleme:
Yüce Allah, “Ey inananlar! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığında, alışverişi bırakıp hemen Allah'ı anmaya koşun
Sen onu bunu bırakta 4000 tane din arasından İslam nasıl hak din oluyor onu kanıtla

Ayrıca ibadet diye bahsedilen şey zamanında antik Mısırdan çalınmıştır, bugün kuran diye okuduğun kitap 3000 yıl önce farklı bir isimle okunuyordu.

Yine konuya Kurandan kaynak veren Müslümanlar atlamış :hehehe:

Varsa hangi Tanrı onu bulmak gerek.

Binlerce dinde on binlerce Tanrı varken sen çıkıp benim Tanrım doğru diyemezsin.

Bu vasıflar Tanrı'ya ait zaten, çok küçük bir kısmını bize veriyor sadece.
Gördüğüm en saçma cevap, sen Tanrıyı vasıflandırıyor musun?

Bu durumda sen Tanrıyı sınıflandırmış olursun kendinle çelişerek. Tanrıdan bize geçen özellikler olduğunu iddia ediyorsun bu durumda biz Tanrıyla bir bütünmüyüz?

Kurandan kaynak vermeyince böyle argümanlar çıkıyor işte :hehehe:

Son düzenleme:
Sen onu bunu bırak da 4000 tane din arasından İslam nasıl hak din oluyor onu kanıtla

Ayrıca ibadet diye bahsedilen şey zamanında antik Mısırdan çalınmıştır, bugün kuran diye okuduğun kitap 3000 yıl önce farklı bir isimle okunuyordu.

Yine konuya Kurandan kaynak veren Müslüman'lar atlamış :hehehe:

Varsa hangi Tanrı onu bulmak gerek.

Binlerce dinde on binlerce Tanrı varken sen çıkıp benim Tanrım doğru diyemezsin.

Hangi tanrı mı? Benim tanrım mı? Kur'an 3000 ve yıl önce mi? Tartışmaya gerek yok haklısın.

Hangi tanrı mı? Benim tanrım mı? Kur'an 3000 ve yıl önce mi? Tartışmaya gerek yok haklısın.
Antik Mısır hakkında iki kitap açıp okumanı öneririm, işte gökten inen kitaplara inanmakla olmuyor o işler.

Kuran daha yokken insanlar ibadet ediyordu, ay takvimi kullanıyor ve zekat veriyordu.

Haklıyım çünkü bir argümanın yok Kurandan kaynak vermeden konuşabilecek kadar vasıflı değilsin.

Kuranda bahsedilen Nuh tufanı binlerce yıl öncesi sümer tabletlerinde geçmiştir.

Aynı şekilde 2000 yıl önce anlatılan Hz.İsa hikayesi 5000 yıl önce Mısırda anlatılan Horos ile bire bir aynıdır.