Ehli sünnet inancına sahip olan sensin bir sürü yorum yapan sizssiniz. Sayısız tefsiire sahip olan sizsiniz. Sayısız alime sahip olan sizsiniz. Hepsi yorumlarken sorun yok değil mi? Ahahha. Kendi inanışınına keser attın şu an.
Ehli sünnet inancına sahip olan sensin bir sürü yorum yapan sizssiniz. Sayısız tefsiire sahip olan sizsiniz. Sayısız alime sahip olan sizsiniz. Hepsi yorumlarken sorun yok değil mi? Ahahha. Kendi inanışınına keser attın şu an.
Evet. Kimse kafasına göre yorum yapmıyor çünkü fakat anlaşılan dinde kaynak kabul ettiğiniz bir vatandaş hayatında bir olay yaşadı diye hemen koşa koşa Kuran mealine ekleme yapmış. Her yerde Kuran Kuran Kuran diye haykırıp sonra bir adamın ayeti tahrif etmesine göz yummak da biraz komik kaçıyor sanki. Hadisler sonradan gelme, Kurban sonradan gelme, Ramazan sonradan gelme, Kuranda namaz diye bir şey yok, salat var hadi hep beraber dua edelim, Kuranda zaten camide namaz kılmak da yok, evde de kılabilirsiniz dedikten sonra bir tane adamın gece saçma sapan bir rüya görüp yav ben Allahın elçisiyim galiba diyerek ayete anlam atfetmesini kabul etmek için çok fena tutarsız olmak lazım.
Evet. Kimse kafasına göre yorum yapmıyor çünkü fakat anlaşılan dinde kaynak kabul ettiğiniz bir vatandaş hayatında bir olay yaşadı diye hemen koşa koşa Kuran mealine ekleme yapmış.
Elçi olduğunu kanıtladığı için inanıyorum. Sıradan bir insanın dediğini kabul etmem. Kanıtlarsa kabul ederim. Ve kendi inanışını da öğrenmeni tavsiye ederim.
Elçi olduğunu kanıtladığı için inanıyorum. Sıradan bir insanın dediğini kabul etmem. Kanıtlarsa kabul ederim. Ve kendi inanışını da öğrenmeni tavsiye ederim.
Kendi inanışımı biliyorum zaten, asıl ben sana tavsiye ederim. Onlarca çelişki saydım, çoğunu atlayarak basit iddialara cevap vermeyi denedin. Elçi olduğunu nasıl kanıtlamış bu arada, rüyasını mı gördün? Yoksa bir keramet mi gösterdi
Kendi inanışımı biliyorum zaten, asıl ben sana tavsiye ederim. Onlarca çelişki saydım, çoğunu atlayarak basit iddialara cevap vermeyi denedin. Elçi olduğunu nasıl kanıtlamış bu arada, rüyasını mı gördün? Yoksa bir keramet mi gösterdi
Belli oluyor. Herkesin yorumlamasını yanlış buluyorsun ama herkesin yorumunu kabul eden bir inanca, Ehli sünnete, iman ediyorsun.
Madem sünnisin say bütün tefsirlerdeki yorumları.tabii biliyorsan
Belli oluyor. Herkesin yorumlamasını yanlış buluyorsun ama herkesin yorumunu kabul eden bir inanca, Ehli sünnete, iman ediyorsun.
Madem sünnisin say bütün tefsirlerdeki yorumları. tabii biliyorsan
Eline alıp iki tefsir kitabı okursan, tefsirlerin aralarında çok büyük bir anlam farkı olmadığını göreceksin. Farklı tefsirler okumak ufuk açar, her insanın akıl seviyesi aynı değil çünkü. Bir ayete sen farklı açıdan bakarsın, başkası farklı bir açıdan bakar. Fakat kimse tahrif edip kendine elçi yaftası vurmaz. Yani biz Kurana tefsir yazılmasına karşı değiliz, Kuranın tahrif edilmesine karşıyız.
Gördüğüm en saçma cevap, sen Tanrıyı vasıflandırıyor musun?
Bu durumda sen Tanrıyı sınıflandırmış olursun kendinle çelişerek. Tanrıdan bize geçen özellikler olduğunu iddia ediyorsun bu durumda biz Tanrıyla bir bütünmüyüz?
Kurandan kaynak vermeyince böyle argümanlar çıkıyor işte