MasterSlenderTR

Üstün
Makaleler
4
1 yıl önce yalnızca tarayıcı görünümünü paylaştığımız bir konu açmıştım; bu sefer eklenti göstermenin ilginç olacağını düşündüm.

Ben başlıyorum.
Addons.webp

Tarayıcı tespit sistemi üstünde denemeler yapmamızı kolaylaştırması için gönderilen başlıkları değiştiren bir eklenti (şu anda örnek olması için devreye aldım ve kendimi Ubuntu olarak gösteriyorum, aslında Windows kullanıyorum :)) ve uBlock Origin.

Fazla eklenti kullanmamanızdan yanayım.

Tarayıcı tespit sistemi üstünde denemeler yapmamızı kolaylaştırması için gönderilen başlıkları değiştiren bir eklenti (şu anda örnek olması için devreye aldım ve kendimi Ubuntu olarak gösteriyorum, aslında Windows kullanıyorum :)) ve uBlock Origin.

Fazla eklenti kullanmamanızdan yanayım.

Hocam Türkçe çevirisi gelir mi? Şaka bir yana cahilliğime verin hiçbir şey anlamadım.

Bu arada kendim Microsoft Edge de
İmmersive translate.
Bitwarden.
uBlock Origin Lite.
Augmented Steam.
Dark Reader kullanıyorum.

1749246085979.webp

Daha fazlasına pek gerek duymuyorum.

Edit: uBlock Origin'i eklememişim :D. O direkt yanda sabitli olduğundan buraya çıkmamış. Yoksa tabii ki o da var.

Hocam Türkçe çevirisi gelir mi? Şaka bir yana cahilliğime verin hiçbir şey anlamadım.
Sadece 2 eklenti kullanıyorum. Biriyle cihazımın farklı bir cihazmış gibi davranmasını sağlayarak tarayıcı tespit sistemini test ediyorum. Diğeriyle de bazı sitelerde reklamları engelliyorum. :)

Yok be hocam çevirileri iyi değil de ben şey için kullanıyorum, YouTube Music'te lirikleri Spotify gibi yapıyor.

Bir an Spotify'dan geçiş yapmak için neden bulmuştum. Hiçbir müzik servisinin bunu akıl dememesi ayrı bir olay. Bunu yapabilecek tek şirkette Google gibi konuşmaları yazıya döken en iyi yazılım YouTube içinde.