@Captain Levi, @Hermione Jean Granger sakin olun beyler. Niyetim oyuna nefret kusmak değil. Hala çok güzel oyun. Sadece sinirlendim, o kadar 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Yok hocam ya, ben sizin için söylemedim. Çok fazla oyuncu var böyle bu oyundan aşırı nefret eden her yerde 1 puan veren falan. Onların yaptığını saçma buluyorum ben. Galiba toz pembe bir hayat yaşıyor hepsi.@Captain Levi, @Hermione Jean Granger sakin olun beyler. Niyetim oyuna nefret kusmak değil. Hala çok güzel oyun. Sadece sinirlendim, o kadar![]()
Ağlatmayın ya hikayesine bayılmasam da oyun taş gibi.
- Makaleler
- 5
En sevdiğim oyun olan RDR2'den daha kaliteliymiş bu arada teknik açıdan.Ağlatmayın ya hikayesine bayılmasam da oyun taş gibi.
alitoprak55
Uzman
En sevdiğim oyun olan RDR2'den daha kaliteliymiş bu arada teknik açıdan.
Hikayesi ile de alır bu arada kapışırlar.
En sevdiğim oyun olan RDR2'den daha kaliteliymiş bu arada teknik açıdan.
Arthur'un ölümü daha romantikti ve güzel bir amaç uğrunaydı. Hikâyeye iyi yedirilmişti. Üstelik çatışmada olmasa bile hastalıktan öleceği için, ölümü bekleniyordu. Joel'un ölümü ise erken ve tesadüfi oluşu daha şaşırtıcı ve bir o kadar da sinir bozucu oldu.
alitoprak55
Uzman
Arthur'un ölümü daha romantikti ve güzel bir amaç uğrunaydı. Hikâyeye iyi yedirilmişti. Üstelik çatışmada olmasa bile hastalıktan öleceği için, ölümü bekleniyordu. Joel'un ölümü ise erken ve tesadüfi oluşu daha şaşırtıcı ve bir o kadar da sinir bozucu oldu.
Joelin erken ölümü ile ellienin joelin intikamını almak için önce ellienin hikayesinden ve ardından da aslında Abby'in de ne kadar kötü durumda olduğunu göstermesi ve zor bir karar verdiğimiz oyun olduğu için hikaye bakımından çok hoşuma gitmişti.
Doğrudur. Ben sadece konu mesajında yazdıklarım kadar oyunu tecrübe ettim henüz. Bu konu altında fazla takılmayıp, farklı spoilerlar yemeyeyim ben artık.Joelin erken ölümü ile ellienin joelin intikamını almak için önce ellienin hikayesinden ve ardından da aslında Abby'in de ne kadar kötü durumda olduğunu göstermesi ve zor bir karar verdiğimiz oyun olduğu için hikaye bakımından çok hoşuma gitmişti.