Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
1734108181729.webp

1734108547138.webp

1734108730890.webp

1734108791196.webp

1734108895440.webp

Bir an oyun var sandım Steam'den almaya çalışacaktım da Ciri neden viking teması gibi olmuş o garibime gitti AC Valhalla'dan çıkmış gibi.

X'te bunun bahsi geçiyor şu an, bazı oyuncular model tasarımını beğenmedi. Üçüncü oyundaki gibi zarif gözükmüyor. Sanırım biraz daha yaşlanmış hali olduğu için.

Witcher 4 ile ilgili şu dikkatimi çekti birçok dil var gösterilen sinematik fragmanda altyazı seçeneği olarak ama Türkçe yok. Acaba Türkçe dil desteği olacak mı? Yoksa Witcher 3'teki gibi sonradan mı eklenecek?

X'te bunun bahsi geçiyor şu an bazı oyuncular model tasarımını beğenmedi. Üçüncü oyundaki gibi zarif gözükmüyor. Sanırım biraz daha yaşlanmıl hali olduğu için.

Bence de 3. oyunda çok daha iyi bir fiziğe sahipti hatta göze çarpıyordu fakat bu kıyafet hiç oturmamış karaktere. Özellikle 3. oyunda çok daha hızlı özelliklere sahip bir karakteri tank gibi yapmışlar.

Witcher 4 ile ilgili şu dikkatimi çekti birçok dil var gösterilen sinematik fragmanda alt yazı seçeneği olarak ama Türkçe yok. Acaba Türkçe dil desteği olacak mı? Yoksa Witcher 3'teki gibi sonradan mı eklenecek?

Alt yazı hala yapım aşamasında da olabilir ya da beğenilmeyip silinedebiliyor.

Bunun sinematik trailer olduğunu düşünerekten oyunun gerçek grafikleriyle bunun hiçbir alakası olmayacağını tahmin edebilir miyiz ?

Bunun sinematik trailer olduğunu düşünerekten oyunun gerçek grafikleriyle bunun hiçbir alakası olmayacağını tahmin edebilir miyiz ?
Yani evet öyle denilebilir sonuçta Witcher 3'ün Killing Monster fragmanı da sinematik fragmandı ve oyunla grafiksel olarak alakası yoktu.

Düzenleme:
Görünen o ki grafiksel olarak böyle görünecekmiş aşağı-yukarı ben sinematik diyince CGI vs. diye düşündüm bu Witcher 4 fragmanı Witcher 3'tekiler gibi...
image.webp

Son düzenleme: