Yani evet öyle denilebilir sonuçta Witcher 3'ün Killing Monster fragmanı da sinematik fragmandı ve oyunla grafiksel olarak alakası yoktu.

Düzenleme:
Görünen o ki grafiksel olarak böyle görünecekmiş aşağı-yukarı ben sinematik diyince CGI vs. diye düşündüm bu Witcher 4 fragmanı Witcher 3'tekiler gibi...
Eki Görüntüle 107082
Witcher 3 ciri çok daha hoşuma gitmişti benim ama ya.😢😢🥺😣

Witcher 3 ciri çok daha hoşuma gitmişti benim ama ya.😢😢🥺😣
Yani fragman veya oyun olarak Witcher 4 benim pek hoşuma gitmedi gösterilen fragmanda ben tamamen farklı bir Witcher görürüz diyordum şimdi aslında Witcher lore'una göre Witcher olmaması gereken bir karakter Witcher olunca ben sevmedim şahsen tabii başka sebeplerde var ama ana sebep bu benim için.

Yani fragman veya oyun olarak Witcher 4 benim pek hoşuma gitmedi gösterilen fragmanda ben tamamen farklı bir Witcher görürüz diyordum şimdi aslında Witcher Lore'una göre Witcher olmaması gereken bir karakter Witcher olunca ben sevmedim şahsen tabii başka sebeplerde var ama ana sebep bu benim için.

Grafikleri çok iyi böyle olacaksa ama Ciri lütfen dublör olsun bir şey olsun işte lütfen tasarımı veya çizimi böyle olmasın. Tasarımı kötü değil ama çok Netflix dizisinden fırlama gibi duruyor sayın hanımefendi. Yoksa Ciri anakaratker olmasını istiyordum ben zaten Ciri Witcher evreninin süpermeni.

Yani insanın dış görünüşünü de yargılamak istemiyorum da en sevdiğim seri olunca üzülüyorum.😱
Saatlerimi değil aylarımı verdim ben bu oyunlara. İnsan en iyisi olsun istiyor.:confused:
Bizimki de dert mi ? Evet abi.🫡🚬

Ya Ciri'nin Witcher 3'te gözlerinin yeşil detaylarına kadar takip ediyordum ben. Bu Witcher 4'de pek görünmüyor. :cautious:
Ciri.webp

Son düzenleme: