Türk Telekom kullanıcısıyım. Eskiden oyunlarda paket kaybı türü şeyler yaşamazdım, ping değerlerim falan iyi durumdaydı. Fakat son 1 aydır CS2 oynarken pingim sabit olmasına rağmen ışınlanıyorum, mermiler gitmiyor donuyor, paket loss %5 %30 gibi değerlere çıkıyor. Jitter grafiği kıpkırmızı oluyor. Anlık oluyor bu ve oyunu oynanılmaz hale getiriyor. Müşteri hizmetleri zaten sorunu anlayamıyor basit hız testi yapıp geçiştiriyolar. Kaç kere aradım, hiçbir şekilde kontrol sağlamadılar. Çünkü neymiş hızım ve uploadım normal seviyedelermiş, kullandığım modem AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router. Sorun belki bundadır bilmiyorum QoS ayarı falan yapmayı denedim. Arayüz zaten kötü, QoS ayarı da düzgün çalışmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?muhammedemreyesilyurt
Uzman
Ethernet kablosu ile bağlanmaktan başka çaren yok. Aynı problemi bende yaşadım. Modemleri bozuk galiba. Dibinde olmama rağmen CS oynarken internet gidiyor, loss çıkıyor, jitter çıkıyor ve oynanmaz hale geliyordu.
DragonSlayer
Yetkin
Türk Telekom kullanıcısıyım. Eskiden oyunlarda paket kaybı türü şeyler yaşamazdım, ping değerlerim falan iyi durumdaydı. Fakat son 1 aydır CS2 oynarken pingim sabit olmasına rağmen ışınlanıyorum, mermiler gitmiyor donuyor, paket loss %5 %30 gibi değerlere çıkıyor. Jitter grafiği kıpkırmızı oluyor. Anlık oluyor bu ve oyunu oynanılmaz hale getiriyor. Müşteri hizmetleri zaten sorunu anlayamıyor basit hız testi yapıp geçiştiriyorlar. Kaç kere aradım, hiçbir şekilde kontrol sağlamadılar. Çünkü neymiş hızım ve uploadım normal seviyedelermiş, kullandığım modem AC1200 Wireless Dual band vdsl/ ADSL modem router. Sorun belki bundadır bilmiyorum QoS ayarı falan yapmayı denedim. Arayüz zaten kötü, QoS ayarı da düzgün çalışmıyor.
Eki Görüntüle 205733
Direkt olarak modeme Ethernet kablosuyla mı bağlısınız? Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Fakat ben direkt modeme bağlı değildim, arada router var ve ona kabloyla bağlanıyordum. Routerdaki portu değiştirince sorunum çözüldü.
Modeme direkt ethernet kablosuyla bağlanıyorum eskiden wifi ile oynuyordum bi sorun yoktu son zamanlarda olan sorunlar nedeniyle cat6 kablo sipariş ettim ve kullanıyorum fakat bi değişme olmadı.Direkt olarak modeme Ethernet kablosuyla mı bağlısınız? Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Fakat ben direkt modeme bağlı değildim, arada router var ve ona kabloyla bağlanıyordum. Routerdaki portu değiştirince sorunum çözüldü.
Modeminizin tam modelini alabilir miyim? Altyapınız VDSL2 muhtemelen, müşteri hizmetleri detaylı kontrol yapamıyorlar. PingPlotter ile 146.66.155.1'e bir şeyler yollarız detayları aldıktan sonra. Ayrıca hat değerlerini yolla buraya.Türk Telekom kullanıcısıyım. Eskiden oyunlarda paket kaybı türü şeyler yaşamazdım, ping değerlerim falan iyi durumdaydı. Fakat son 1 aydır CS2 oynarken pingim sabit olmasına rağmen ışınlanıyorum, mermiler gitmiyor donuyor, paket loss %5 %30 gibi değerlere çıkıyor. Jitter grafiği kıpkırmızı oluyor. Anlık oluyor bu ve oyunu oynanılmaz hale getiriyor. Müşteri hizmetleri zaten sorunu anlayamıyor basit hız testi yapıp geçiştiriyolar. Kaç kere aradım, hiçbir şekilde kontrol sağlamadılar. Çünkü neymiş hızım ve uploadım normal seviyedelermiş, kullandığım modem AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router. Sorun belki bundadır bilmiyorum QoS ayarı falan yapmayı denedim. Arayüz zaten kötü, QoS ayarı da düzgün çalışmıyor.
Eki Görüntüle 205733
AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router Model No. VC220-G3u alalı en fazla 2-3 sene olmuşturModeminizin tam modelini alabilir miyim? Altyapınız VDSL2 muhtemelen, müşteri hizmetleri detaylı kontrol yapamıyorlar. PingPlotter ile 146.66.155.1'e bir şeyler yollarız detayları aldıktan sonra. Ayrıca hat değerlerini yolla buraya.
Speedtest sonucumda böyle upload gecikmesi çok yüksek maalesef
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-