Eğer ki iş olarak bir engel yoksa bence Aydın. Biraz daha büyük şehir olsun derseniz Antalya. Ben bu ikiliden başkasına bakmazdım şahsen.

Açıkçası rahat bir hayat yaşayabilmek için ortalama üstü bir maaşa ihtiyaç var. Anadolunun bir köyünde 20 bin liraya belki çok rahat yaşayabilirsiniz fakat oradaki imkanlarla, ortalama büyüklükteki bir şehirdeki imkanlar bir olmayacak. Başka bir arkadaş söylemiş işte Çankırı, Amasya, Tokat vesaire fakat bu şehirlerde telefon bile doğru düzgün çekmiyor. Ulaşım çok daha zor. Market bulmak bile çok kolay olmuyor genelde. Hastane, okul gibi olaylara girmiyorum bile.
Birde nasıl bir hayat yaşanmak istediğine göre değişir açıkçası, örneğin benim yaşam tarzıma göre aylık 40 bin lira fazlasıyla yeterli gelir. Başkasına göre 100 bin bile yetmeyebilir.

Başka bir arkadaş söylemiş işte Çankırı, Amasya, Tokat vesaire fakat bu şehirlerde telefon bile doğru düzgün çekmiyor. Ulaşım çok daha zor. Market bulmak bile çok kolay olmuyor genelde. Hastane, okul gibi olaylara girmiyorum bile.
Bu konuda katılmıyorum. Türkiye'de bu tür sorunları yaşayacak belki 2, belki 3 şehir vardır.

Bu konuda katılmıyorum. Türkiye'de bu tür sorunları yaşayacak belki 2, belki 3 şehir vardır.
Direkt kendim gezdiğimden biliyorum, bahsedilen şehirlerde de bulundum, onlar dışında Sakarya, İzmit, Yalova gibi İstanbul çevresi şehirlerde de. Büyükşehirlerle bir tutulamayacak şehirler. Sakaryada özellikle ulaşım çok pahalı, çoğu yeri köy, market bulmak için git gel toplam 1 saatten fazla yürüdüğüm oldu. Afyon zaten tam manasıyla köy, çoğu zaman telefon bile çekmiyor. Sokak köpeğinden ziyade sokakta inekler, tavuklar dolaşıyor. Bilmiyorum kaç tane küçük şehir gördünüz fakat İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir vs. büyük şehirler dışındaki şehirlerde genel olarak durumlar böyle.

Direkt kendim gezdiğimden biliyorum, bahsedilen şehirlerde de bulundum, onlar dışında Sakarya, izmit, Yalova gibi İstanbul çevresi şehirlerde de. Büyükşehirlerle bir tutulamayacak şehirler. Sakarya'da özellikle ulaşım çok pahalı, çoğu yeri köy, market bulmak için git gel toplam 1 saatten fazla yürüdüğüm oldu. Afyon zaten tam manasıyla köy, çoğu zaman telefon bile çekmiyor. Sokak köpeğinden ziyade sokakta inekler, tavuklar dolaşıyor. Bilmiyorum kaç tane küçük şehir gördünüz fakat İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir vs. büyük şehirler dışındaki şehirlerde genel olarak durumlar böyle.

Afyon, Amasya, uşak, Niğde gibi aklıma anlık gelen şehirlerde bulundum ve böyle şeyler görmedim.