TurkNet 400 TL Oldu

1705664678940.webp

Az önce gelen maile göre yeni fiyat 400 TL.

Şubat 2024 itibarıyla internet hizmetinizin fiyatı 399,90 TL olacak şekilde güncellenecektir.

Sizleri yine unutmadık. TurkNet kalitesindeki internet hizmetinizi bu yıl da 2023 son tarife fiyatıyla kullanın diye yeni bir sabit fiyat fırsatı sunuyoruz. Siz de bir yıl boyunca fiyat değişikliklerinden etkilenmeden kafam rahat etsin diyorsanız, bu fırsat tam size göre:

12 Ay 299,90 TL Sabit Fiyat Fırsatı

Yıllık internet ücretinizi peşin ödeyerek fiyat değişikliklerinden etkilenmeden bir yıl boyunca aylık 299,90 TL’ye sabitleyebilirsiniz. Üstelik tek çekim ya da bankanızca sunulan 6 aya varan taksit imkanı ile birlikte. Dilediğiniz zaman hizmetinizi iptal edebilir ve kalan tutarı iade alabilirsiniz.

Bu fırsat sadece size özel ve 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli. Online İşlemler Merkezi’ne giriş yaparak bu avantajdan yararlanabilir ya da mobil uygulamamız üzerinden sabit fiyat fırsatına kolaylıkla katılabilirsiniz.

2 yil taahhutlu almak daha mantikli geliyor bana. Su an 24 Mb/s icin Turk Telekom'a aylik 150 TL oduyorum ve daha 16 ay var taahhudun sona ermesine. Istersem hiz yukseltme secenegi ile birlikte - su an tam emin degilim ve kontrol etme imkanim da yok ama galiba - 399 TL'ye 1 Gb/s internete gecebilirim. Fiyat yine 16 ay gecerli olacak ama ihtiyacim yok ve masraf ciksin istemiyorum kendime, bu yuzden 24 Mb/s ile devam ederim.

Bu pazartesi ne olur ne olmaz diye 279 TL'den sabit fiyat yaptırmıştım bir yıllık. İyi ki yapmışım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt