Ah ulan bu şirketler. Olum verilerimi al senin olsun da benim ekran görüntümü napıcan sen? Belki xxx izliyorum. 3 cmi olan eleman FBI ajanı gibi benim ekranımı izliyor. Gizliliğe önem vermem fazla ama bu kadarı fazla artık. Valorant'ı sildim zaten oynamıyorum. Vanguard da yoktu cihazımda. LoL ile birlikte yine geldi ve ben LoL oynamayı çok seviyorum. Özellikle custom skinler gitti bu Vanguard yüzünden. Adam akıllı script temizlediği de yok. Bakın daha dün geldi bu Vanguard. İşe yaramıyor. Script geldi Mater eloda. İsterseniz klibini de atarım. Arkadaşım geldi evime. Erime stackleyip çıkacağız. İlk oyundan bir Azir geldi. Oyun tekrarını da izledik sonradan bu arada. Totem yok çalıda ve çocuk bizi görüyor. Gelip ctrl 4 falan basıyor. Irelia Esi falan yemiyor. Irelia Q atıp Esini bozmayı ve kaçmasını engellemeye çalışıyor ama öyle bir Q atıyor ki durduramıyoruz. Bildiğiniz script. Bu Vanguard basit kodlanmış scriptleri ve hileleri engelliyor sadece. İlerisine bir şey yok. Oyun içinde hileden reportladık ama bana mısın demedi. Bu kadar belli etmesine rağmen ban yemedi çocuk ya. Olan sizin verilerinize oluyor. Ben oynamaya devam edeceğim orası ayrı. Hatta wallpaperımı o Çinli corpolara inat Amerika bayrağı yaparım kudurturum gerekirse.

Daha çok olacak bu. Kernel seviyesinde anti hile yazılımlarının bir virüs olduğunu, tehlikeli olduğunu söylemiştim geçen. Beğenmedim atanlar; gülenler oldu, bu olay hakkında ne düşünüyor acaba, o Riot fanları :D? Aha geldi onlardan bir @longwayy.

Son düzenleme:
Daha çok olacak bu. Kernel seviyesinde anti hile yazılımlarının bir virüs olduğunu, tehlikeli olduğunu söylemiştim geçen. Beğenmedim atanlar; gülenler oldu, bu olay hakkında ne düşünüyor acaba, o Riot fanları :D?
Bi şirketin fanı olmak nedir ya? Olum adamlar senin verilerinle zengin oluyorlar. İnanılmaz bir aptallık olduğunu düşünüyorum. Adamlar seni sömürüyor, sen bir oyun yaptı diye hayranı oluyorsun. Bi yerden tanıdık geliyor ama...

Sık sık oynadığım bir oyundu fakat firmanın Vanguard denen zımbırtısının yaptığı eylemleri görünce kaldırdım. Böyle çöp bir oyun Tencent'in nasıl elinden çıkıyor onu anlamadım. Adamların anti cheat sistemi zaten bir hileciyi tespit etmek için yeterli. Üstüne bir de Vanguard yazılımı ekleyince bu iş bildiğin yasal trojana dönüyor.

Sık sık oynadığım bir oyundu fakat firmanın Vanguard denen zımbırtısının yaptığı eylemleri görünce kaldırdım. Böyle çöp bir oyun Tencent'in nasıl elinden çıkıyor onu anlamadım. Adamların anti cheat sistemi zaten bir hileciyi tespit etmek için yeterli. Üstüne bir de Vanguard yazılımı ekleyince bu iş bildiğin yasal trojana dönüyor.

Tencent yaratmadı zaten oyunları, Tencent çoğunluk olarak Riot Games'in büyük hisselerine sahip olduğu için yönetici kıvamında şu an.

Tencent yaratmadı zaten oyunları, Tencent çoğunluk olarak Riot Games'in büyük hisselerine sahip olduğu için yönetici kıvamında şu an.
Büyük hissesine sahipti önceden. Birkaç yıl önce tamamen onların oldu. Her şeyi satın almaya çalışan bir firma. Ubisoft'un %50'si, Supercell'in yarısından fazlası onların. PUBG ile kazandıkları parayla her şeyi satın alıyorlar.

Şaşırılacak bir şey yok ki, böyle dandik bir oyun için tonla yetki vermeye değmez. O yüzden yeni makineme indirmedim bile hiç, indirmem de. Sidikli ergen oyunu başka bir şey değil.

Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?

Burada yanlış bir şey yok. Vanguard Anti Hile sistemi sürücü seviyesinde çalışan imzalı bir yazılım. Ekran görüntüsü dışında sizden bile daha çok yetkisi var sistem üzerinde inceleme adına. Hesabınızı açıp oyunu kurmanızdan itibaren kullanım şartlarını kabul etmiş oluyorsunuz ki bu sebeple buradaki gizlilik sözleşmesini de kabul etmiş oluyorsunuz.

1714672430502.webp