Aeronight
Üstün
Ah ulan bu şirketler. Olum verilerimi al senin olsun da benim ekran görüntümü napıcan sen? Belki xxx izliyorum. 3 cmi olan eleman FBI ajanı gibi benim ekranımı izliyor. Gizliliğe önem vermem fazla ama bu kadarı fazla artık. Valorant'ı sildim zaten oynamıyorum. Vanguard da yoktu cihazımda. LoL ile birlikte yine geldi ve ben LoL oynamayı çok seviyorum. Özellikle custom skinler gitti bu Vanguard yüzünden. Adam akıllı script temizlediği de yok. Bakın daha dün geldi bu Vanguard. İşe yaramıyor. Script geldi Mater eloda. İsterseniz klibini de atarım. Arkadaşım geldi evime. Erime stackleyip çıkacağız. İlk oyundan bir Azir geldi. Oyun tekrarını da izledik sonradan bu arada. Totem yok çalıda ve çocuk bizi görüyor. Gelip ctrl 4 falan basıyor. Irelia Esi falan yemiyor. Irelia Q atıp Esini bozmayı ve kaçmasını engellemeye çalışıyor ama öyle bir Q atıyor ki durduramıyoruz. Bildiğiniz script. Bu Vanguard basit kodlanmış scriptleri ve hileleri engelliyor sadece. İlerisine bir şey yok. Oyun içinde hileden reportladık ama bana mısın demedi. Bu kadar belli etmesine rağmen ban yemedi çocuk ya. Olan sizin verilerinize oluyor. Ben oynamaya devam edeceğim orası ayrı. Hatta wallpaperımı o Çinli corpolara inat Amerika bayrağı yaparım kudurturum gerekirse.