Burada yanlış bir şey yok. Vanguard anti hile sistemi sürücü seviyesinde çalışan imzalı bir yazılım. Ekran görüntüsü dışında sizden bile daha çok yetkisi var sistem üzerinde inceleme adına. Hesabınızı açıp oyunu kurmanızdan itibaren kullanım şartlarını kabul etmiş oluyorsunuz ki bu sebeple buradaki gizlilik sözleşmesini de kabul etmiş oluyorsunuz.

Eki Görüntüle 42355

Bu kullanıcı sözleşmesi bu yazılımı masumlaştırıyor mu?

Daha çok olacak bu. Kernel seviyesinde anti hile yazılımlarının bir virüs olduğunu, tehlikeli olduğunu söylemiştim geçen. Beğenmedim atanlar; gülenler oldu, bu olay hakkında ne düşünüyor acaba, o Riot fanları :D? Aha geldi onlardan bir @longwayy.
Sırf bir mesajına "Hahaha" attığım için başka mesajlarıma benzer ifadeler attın. Acıyorum sana. Birazdan uyarı alıcaksın zaten. Laflarına dikkat et.

Konuya gelir olursak evet, Vanguard kernel seviyesinde çalışan bir anti-cheat yazılımı. Ama bu onu tamamen kötü veya zararlı bir yazılım yapmıyor. Asıl sıkıntı Riot'un hacklenmesi gibi bir senaryo sonucunda ortaya çıkar. Kısaca isteyen kullansın isteyen kullanmasın buna karışamayız fakat çoğunluğun bu yazılımı virüs/rootkit olarak görmesini tamamen saçma buluyorum çünkü benzer bir veri sızıntısı NVIDIA, AMD, Kaspersky gibi tonlarca firmanın hacklenmesiyle de ortaya çıkabilir.

Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?

12 yaşında çocuktan küfür yediğin berbat bir topluluğa sahip olan skillerin cümbür cemaat havalarda uçuştuğu, bireysel yetenekle a noktasından b noktasına takımsız gidemediğin bir oyunu oynamaktansa bence çalışıp güzel bir PC al ve CS2 geç, değişiklik olur, he "ben saydığın şeyleri seviyorum" dersen o da senin zevkin. :rofl:

Bir de bilgisayarında özel hayatınla alakalı en ufak chat'i bile saklama, zira adamlar ekran görüntüsü alıyor.

Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?
CS2 ve Valorant arasında oyunu geçtim kat be kat ''yazılım kalitesi'' farkı var. Ayrıca CS2 çok daha optimize. Oynanış olarak söylemeye gerek bile yok, melez ırk gibi patates oyununun savunulacak ve beğenilecek bir tarafı yok. Oradan buradan çalmışlar.

Büyük hissesine sahipti önceden. Birkaç yıl önce tamamen onların oldu. Her şeyi satın almaya çalışan bir firma. Ubisoft'un %50'si, Supercell'in yarısından fazlası onların. PUBG ile kazandıkları parayla her şeyi satın alıyorlar.

Sadece PUBG'den gelecek bir parayla bu satın alımları yapamazlar, hepsi Çin destekli şirketler bunların, Fortnite'ın bile %40'lık hissesine sahip bu adamlar, klasik Çin'in yayılmacı politikasıdır bu.

Sırf bir mesajına "Hahaha" attığım için başka mesajlarıma benzer ifadeler attın. Acıyorum sana. Birazdan uyarı alıcaksın zaten. Laflarına dikkat et.

Konuya gelir olursak evet, Vanguard kernel seviyesinde çalışan bir anti-cheat yazılımı. Ama bu onu tamamen kötü veya zararlı bir yazılım yapmıyor. Asıl sıkıntı Riot'un hacklenmesi gibi bir senaryo sonucunda ortaya çıkar. Kısaca isteyen kullansın isteyen kullanmasın buna karışamayız fakat çoğunluğun bu yazılımı virüs/rootkit olarak görmesini tamamen saçma buluyorum çünkü benzer bir veri sızıntısı NVIDIA, AMD, Kaspersky gibi tonlarca firmanın hacklenmesiyle de ortaya çıkabilir.
Alakası yok yorumları gerçekten okuyup katılmadığım için gereken emojiyi attım ama senin amacın toksiklik, Riot çöpüne ne kadar kötü yorum yapsam hepsine emoji atmışsın :rofl:. Asıl zavallı, acınacak sensin, bir de şu virüsü savunman ayrı olay. Virüs olmadığını kanıtla mesela, argüman sun. Boş zırvalıyorsun, elle tutulur somut bir fikrin yok :rofl:. Şu konu bile ben haklı çıkarıyor, bu konuya rağmen savunuyorsun bunu zavallı 😅.

Son düzenleme:
12 yaşında çocuktan küfür yediğin berbat bir topluluğa sahip olan skillerin cümbür cemaat havalarda uçuştuğu, bireysel yetenekle a noktasından b noktasına takımsız gidemediğin bir oyunu oynamaktansa bence çalışıp güzel bir PC al ve CS2 geç, değişiklik olur, he "ben saydığın şeyleri seviyorum" dersen o da senin zevkin. :rofl:

Bir de bilgisayarında özel hayatınla alakalı en ufak chat'i bile saklama, zira adamlar ekran görüntüsü alıyor.
Şu bilgilerimi kim ne yaparsa yapsın tayfanın genişliği ben anlayamadım ya, elin çin çonuna kernel seviyesinde erişim izni vermek baya saflık benim gözümde.

Alakası yok yorumları gerçekten okuyup katılmadığım için gereken emojiyi attım ama senin amacın toksiklik, Riot çöpüne ne kadar kötü yorum yapsam hepsine emoji atmışsın :rofl:. Asıl zavallı, acınacak sensin, bir şu virüsü savunman ayrı olay. Virüs olmadığını kanıtla mesela, argüman sun. Boş zırvalıyorsun, elle tutulur somut bir fikrin yok :rofl:. Şu konu bile ben haklı çıkarıyor, bu konuya rağmen savunuyorsun bunu zavallı 😅.
Yaşın kadar yıl forumlarda dolaştım. Bana toxic diyen elemanın üslubuna emojilerine bak. Bu foruma da sizin gibi veletler dolmuş, yazık cidden. Riot fanı ilan edildim, acayip. Vanguard'ı savunduğum bi cümle göstersene. Nerede "iyi yapmışlar" demişim? Asıl hiçbir fikri olmayıp polemik çıkartmaya çalışan sensin. Daha fazla seninle uğraşmayacağım.