Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?
Verilerimin Çin çan çon şirketlerinin elinde gezmesindense CS 2 oynamayı tercih ederim. Üstelik optimizasyon sorunlarının büyük çoğunluğu halledildi.
Burada yanlış bir şey yok. Vanguard anti hile sistemi sürücü seviyesinde çalışan imzalı bir yazılım. Ekran görüntüsü dışında sizden bile daha çok yetkisi var sistem üzerinde inceleme adına. Hesabınızı açıp oyunu kurmanızdan itibaren kullanım şartlarını kabul etmiş oluyorsunuz ki bu sebeple buradaki gizlilik sözleşmesini de kabul etmiş oluyorsunuz.
Eki Görüntüle 42355
Sırf bir mesajına "Hahaha" attığım için başka mesajlarıma benzer ifadeler attın. Acıyorum sana. Birazdan uyarı alıcaksın zaten. Laflarına dikkat et.Daha çok olacak bu. Kernel seviyesinde anti hile yazılımlarının bir virüs olduğunu, tehlikeli olduğunu söylemiştim geçen. Beğenmedim atanlar; gülenler oldu, bu olay hakkında ne düşünüyor acaba, o Riot fanları? Aha geldi onlardan bir @longwayy.
CS2 ve Valorant arasında oyunu geçtim kat be kat ''yazılım kalitesi'' farkı var. Ayrıca CS2 çok daha optimize. Oynanış olarak söylemeye gerek bile yok, melez ırk gibi patates oyununun savunulacak ve beğenilecek bir tarafı yok. Oradan buradan çalmışlar.Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?
Büyük hissesine sahipti önceden. Birkaç yıl önce tamamen onların oldu. Her şeyi satın almaya çalışan bir firma. Ubisoft'un %50'si, Supercell'in yarısından fazlası onların. PUBG ile kazandıkları parayla her şeyi satın alıyorlar.
Alakası yok yorumları gerçekten okuyup katılmadığım için gereken emojiyi attım ama senin amacın toksiklik, Riot çöpüne ne kadar kötü yorum yapsam hepsine emoji atmışsınSırf bir mesajına "Hahaha" attığım için başka mesajlarıma benzer ifadeler attın. Acıyorum sana. Birazdan uyarı alıcaksın zaten. Laflarına dikkat et.
Konuya gelir olursak evet, Vanguard kernel seviyesinde çalışan bir anti-cheat yazılımı. Ama bu onu tamamen kötü veya zararlı bir yazılım yapmıyor. Asıl sıkıntı Riot'un hacklenmesi gibi bir senaryo sonucunda ortaya çıkar. Kısaca isteyen kullansın isteyen kullanmasın buna karışamayız fakat çoğunluğun bu yazılımı virüs/rootkit olarak görmesini tamamen saçma buluyorum çünkü benzer bir veri sızıntısı NVIDIA, AMD, Kaspersky gibi tonlarca firmanın hacklenmesiyle de ortaya çıkabilir.
Tabii ki hayır. Ben DRM ve sürücü seviyesinde çalışan tüm ek yazılımlara karşıyım. Yapay zeka odaklı sunucu tabanlı Anti Hile çözümleri çok daha mantıklı olacaktır bana göre.Bu kullanıcı sözleşmesi bu yazılımı masumlaştırıyor mu?
Şu bilgilerimi kim ne yaparsa yapsın tayfanın genişliği ben anlayamadım ya, elin çin çonuna kernel seviyesinde erişim izni vermek baya saflık benim gözümde.12 yaşında çocuktan küfür yediğin berbat bir topluluğa sahip olan skillerin cümbür cemaat havalarda uçuştuğu, bireysel yetenekle a noktasından b noktasına takımsız gidemediğin bir oyunu oynamaktansa bence çalışıp güzel bir PC al ve CS2 geç, değişiklik olur, he "ben saydığın şeyleri seviyorum" dersen o da senin zevkin.
Bir de bilgisayarında özel hayatınla alakalı en ufak chat'i bile saklama, zira adamlar ekran görüntüsü alıyor.
Yaşın kadar yıl forumlarda dolaştım. Bana toxic diyen elemanın üslubuna emojilerine bak. Bu foruma da sizin gibi veletler dolmuş, yazık cidden. Riot fanı ilan edildim, acayip. Vanguard'ı savunduğum bi cümle göstersene. Nerede "iyi yapmışlar" demişim? Asıl hiçbir fikri olmayıp polemik çıkartmaya çalışan sensin. Daha fazla seninle uğraşmayacağım.Alakası yok yorumları gerçekten okuyup katılmadığım için gereken emojiyi attım ama senin amacın toksiklik, Riot çöpüne ne kadar kötü yorum yapsam hepsine emoji atmışsın. Asıl zavallı, acınacak sensin, bir şu virüsü savunman ayrı olay. Virüs olmadığını kanıtla mesela, argüman sun. Boş zırvalıyorsun, elle tutulur somut bir fikrin yok
. Şu konu bile ben haklı çıkarıyor, bu konuya rağmen savunuyorsun bunu zavallı
.