VDSL internet bağlantısı sık sık kopuyor

Çözüm öneriniz nedir hocam, artık gına geldi bu sorundan

SNR'ı manuel ayarlamanıza izin veriyorsa modem, 10'a çekin. En azından şimdilik kopma sorunu yaşamazsınız ama geçici bir çözüm.

Önceki mesajın birinde cihazla ilgili alıntı var. Onunla ölçüm yapılıp, nokta atışı sorun tespiti yapılmalı. Yoksa bu iş çözülmez. 3-5 ay sonra tekrar başlar...

Büyük ihtimal kablolarda bir yerde sıkıntı var. Ya saha dolabından ankastreye yada ankastreden eve gelen kabloda. Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. Sonunda çözmüştüm.

@Ozzytaste @62 @DRAGON @144

Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, fakat öneride bulunduğunuz bir çok öneriyi biliyorum ve denedim, hiç bir yararını görmedim. Bu konuda kesin kanıya varacak bilgi sahibi arkadaş var mı? Kesin kanıya varacak asıl kişi internet sağlayıcı fakat o da modemde sorun buluyor. Ben bir çok modem deneme şansı elde ettim, sonuç hep aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi aynı sorunları yaşadım modem şu bu çözemez böyle şeyleri. Saha ekibi gelip adam akıllı kontrol etmeli bütün kabloları. Bendeki sorun sokaktaki bağlantıda çıktı. Görsellere bakabilirsiniz.

Bahsettiğin gibi bende ki sorunda böyle bir şey ola bilir fakat saha ekibi gelmiyor bile
Ben de çok uğraştım, BİMER, CİMER, valilik, , muhtar, hatta Ulaştırma Bakanına bile mail yazdım. Ve sürekli arıza kaydı üstüne arıza kaydı. Tabiri caizse topa tuttum

Benim de bu sorunum var bende de gelmiyorlar. Sadece binadaki Türk Telekom kendi kutusuna bakıp gitti.
Bende de sadece kutuya gelip bakıp gidiyorlardı. Sıkıntı yok diyip kapatıyorlardı arıza kaydını. Ben gider gitmez gene arıza kaydı yapıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer sorunu geçen sene yaşadım ekipler geldi baktı bir şey yok ayar vs yaptım yine olmadı sonunda Türk Telekom Port değişikliği yaptı sorun düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…