VDSL internet bağlantısı sık sık kopuyor

Stabiel ve sorunsuz. Altyapı 81 Mbps, 75 Mbps sabitlettim (VDSL).

SNR margin değerlerinin bulunduğu bölümü komple screenshot alıp atın.

CRC hataları kopma yaşanmadan önce ne durumda? Hat değerlerinizi de ekler misiniz?

İç tesisatı kontrol ederken buna benzer bir cihazla baktılar mı?

Büyük ihtimal kablolarda bir yerde sıkıntı var. Ya saha dolabından ankastreye yada ankastreden eve gelen kabloda. Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. Sonunda çözmüştüm.

Benim de bu sorunum var bende de gelmiyorlar. Sadece binadaki Türk Telekom kendi kutusuna bakıp gitti.

Buna benzer sorunu geçen sene yaşadım ekipler geldi baktı bir şey yok ayar vs yaptım yine olmadı sonunda Türk Telekom Port değişikliği yaptı sorun düzeldi.

Port değişikliği sorunu çözebilir evet.
Arkadaşlar son bir aydır Türk Telekomun ZTE modemini kullanıyorum kopma sorunu ortadan kalktı ve Keenetic modem de ki sorunlar kalmadı. Şimdi sorun modem de mi?

İfadeler: 144
Arkadaşlar son bir aydır Türk Telekom'un ZTE modemini kullanıyorum kopma sorunu ortadan kalktı ve Keenetic modem de ki sorunlar kalmadı. Şimdi sorun modem de mi?

Modem değişikliği mi yaptınız?

ZTE modemin hat değerlerini atabilir misin?

Hala hat zayıflaman yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişimi talep et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…