eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 19 Mayıs 2024 #41 Denemeden bilemeyiz çok masraf değil.
KS KS Kalenderadam Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 229 Beğeniler 146 Yer Dünyada bir yer! 14 Haziran 2024 #42 eren28tr dedi: Hala hat zayıflaman yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok cat6 kabloyu yeni değiştirdim. Ozzytaste dedi: Ölçüm yapılması lazım boşuna kabloları değiştirirsin belki de, sıkıntı sokakta da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sokakta ki hatlarda
eren28tr dedi: Hala hat zayıflaman yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok cat6 kabloyu yeni değiştirdim. Ozzytaste dedi: Ölçüm yapılması lazım boşuna kabloları değiştirirsin belki de, sıkıntı sokakta da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sokakta ki hatlarda
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 14 Haziran 2024 #43 Kalenderadam dedi: Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok CAT6 kabloyu yeni değiştirdim. Bana kalırsa sokakta ki hatlarda. Genişletmek için tıkla... Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et.
Kalenderadam dedi: Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok CAT6 kabloyu yeni değiştirdim. Bana kalırsa sokakta ki hatlarda. Genişletmek için tıkla... Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et.
Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 14 Haziran 2024 #44 eren28tr dedi: Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... O yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler.
eren28tr dedi: Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... O yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler.
eren28tr Yetkin Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 14 Haziran 2024 #45 @Ozzytaste evet ama çok uğraştırıyorlar.
KS KS Kalenderadam Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 229 Beğeniler 146 Yer Dünyada bir yer! 14 Haziran 2024 #46 eren28tr dedi: Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dediler Ozzytaste dedi: O yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun çözmüyorlar eren28tr dedi: @Ozzytaste evet ama çok uğraştırıyorlar. Genişletmek için tıkla...
eren28tr dedi: Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dediler Ozzytaste dedi: O yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun çözmüyorlar eren28tr dedi: @Ozzytaste evet ama çok uğraştırıyorlar. Genişletmek için tıkla...
Ozzytaste Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 639 Beğeniler 349 14 Haziran 2024 #47 Kalenderadam dedi: Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dediler Hiç bir sorun çözmüyorlar Genişletmek için tıkla... Garanti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler! Dosya Ekleri 3D7DEB62-0FA8-4D43-AC18-824953A2708E.webp 1,3 MB · Görüntüleme: 70 Eski baglanti.webp 3,4 MB · Görüntüleme: 79 F7351D29-69A4-4287-9198-A1E4B7BA0ED0.webp 3,6 MB · Görüntüleme: 66 Yeni izole baglanti.webp 3,3 MB · Görüntüleme: 78
Kalenderadam dedi: Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dediler Hiç bir sorun çözmüyorlar Genişletmek için tıkla... Garanti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler!
KS KS Kalenderadam Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 229 Beğeniler 146 Yer Dünyada bir yer! 23 Haziran 2024 #48 Ozzytaste dedi: Garanti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler! Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi deniyorum
Ozzytaste dedi: Garanti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler! Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gibi deniyorum
J jaratech Uzman Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 62 24 Haziran 2024 #49 @Kalenderadam farklı modem ile denediniz mi hiç.
KS KS Kalenderadam Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 229 Beğeniler 146 Yer Dünyada bir yer! 24 Haziran 2024 #50 jaratech dedi: @Kalenderadam farklı modem ile denediniz mi hiç. Genişletmek için tıkla... Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. Farklı modem olarak internet servis sağlayıcıdan aldığım modem ile denedim ve kopma yok fakat keenetic modem ile denediğimde çok sık kopmalar meydana geliyor .
jaratech dedi: @Kalenderadam farklı modem ile denediniz mi hiç. Genişletmek için tıkla... Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. Farklı modem olarak internet servis sağlayıcıdan aldığım modem ile denedim ve kopma yok fakat keenetic modem ile denediğimde çok sık kopmalar meydana geliyor .