Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hayır, hayır, hayır. Kreatin de dökmez, spor da dökmez yani öyle bir durum yok.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
O kellerin çoğunluğu omuzdan veya kalçadan anabolik enjeksiyon ediyor. Bodyciler arası genetik olarak kel olan azdır. Kreatin falan saç döker safsataları tamamen hikaye. Normal vücut geliştirme saç dökmez.
kaganaltug
Yetkin
Hocam keratin kullanınca testosteron ve DHT seviyeleri artabiliyor. Dolayısıyla eğer ki genetiğinde varsa DHT saçlarının dökülmesine bir nebze etki edebilir. Ancak bilimsel olarak kreatinin saç döktüğüne dair bir bulgu yok.Sorum başlıktaki gibidir. Kişinin herhangi bir supplement kullanmadığını varsayarak cevaplayınız. Teşekkürler.
Batinux
Uzman
Bişi olmaz.Sorum başlıktaki gibidir. Kişinin herhangi bir supplement kullanmadığını varsayarak cevaplayınız. Teşekkürler.
@kaganaltug, Hocam ben normalde kick boks ile uğraşıyorum. Şu sıralar vücut geliştirmeye merak sardım ancak bir kesim saçı döktüğünü söylüyor. Bir nebzeden kasıt ne kadar mesela? Haftada 3-4 gün gideceğim. Babam kel genetiğimde kellik var mı bilmiyorum 
Bu sporu yapan insanların en az %80'i insan anatomisi ve sporun teknik bilgisi hakkında en ufak bir fikre sahip değil.
@DarthGorsoy @Testo Unit @Merdt, Hocam çok bilgili değilim ama kreatin DHT hormonunu baya etkiliyormuş diye okudum. Biraz bilgi verebilir misiniz?
@DarthGorsoy @Testo Unit @Merdt, Hocam çok bilgili değilim ama kreatin DHT hormonunu baya etkiliyormuş diye okudum. Biraz bilgi verebilir misiniz?
Genetiğinizde kellik varsa süreci öne çekme durumu görülebilir. Yoksa, yoktan var etmez. Kreatin kullanırım ve öneririm fakat olmazsa olmaz bir şey değil. Kullanmadan da çok güzel ilerleme kaydedebilirsiniz.