Hynix A-Die'nin ustu uretilecek mi acaba Zen 6 ozelinde.Hevesten ziyade direkt modül izin vermiyor. Tak çalıştır mantığında. 3 yıl önceki çip minimum. Kim ne yapsın M-Die'ı. Yokluktan var oldu şimdi zaten tekrar.
Hynix'in en kötüsü bile Micron, Samsung'a göre fazlasıyla iyi. Artık iyi kötü sınıflandırması da Hynix'in kendi içerisinde yer alıyor. Diğerleri boş beleş takılıyor, masaüstüne üretmeseler daha iyi. Mobil cihaz takılmaları lazım biraz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
A-Die alıyorsun, %95 birebir aynı yani. Bu tarzda olması lazım.
Bu krizle zor gibi, göreceğiz.
Forumdaki 6000 CL26 1.4V kullanıcılarını bulmak lazım, bu kit EOL oldu. Adamın biri MSI B650 karta takmış, EXPO açamıyordu. Tartıştığımı hatırlıyorum. Bize verse OC rekoru kıracağız, adam EXPO kapalı kullanıyor Boot etmiyor diye.
Hynix A-Die'nin ustu uretilecek mi acaba Zen 6 ozelinde.
Forumdaki 6000 CL26 1.4V kullanıcılarını bulmak lazım, bu kit EOL oldu. Adamın biri MSI B650 karta takmış, EXPO açamıyordu. Tartıştığımı hatırlıyorum. Bize verse OC rekoru kıracağız, adam EXPO kapalı kullanıyor Boot etmiyor diye.
Benim elimde bir ZenTimings vardi, atayim bir saniye.A-Die alıyorsun, %95 birebir aynı yani. Bu tarzda olması lazım.
@Mithat Berhan hocam, bunu alın geçin direkt, geç teslimat olayı bitti.
www.jumbum.com.tr
Jonsbo NF-2 ARGB , Siyah Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu
RAM cooler, With active cooling by two fans, Stable construction, With RGB lighting
- Makaleler
- 1
Benim elimde bir ZenTimings vardi, atayim bir saniye.
O kadar reklamını yaptıkları CXMT.
CXMT:
https://videocardz.com/newz/msi-cla...n-for-chinese-cxmt-memory-on-amd-motherboards
kingbank 2x24 6000c36 1.25 kit (cxmt 3gb dies) on asus c10amanual oc to 8600c44 mt 100%key characteristics of cxmt dies
- dont scale with voltage
- cant tighten timings
- silicon variance appears to be massive between batches
- not as strong as hynix when it comes to manual overclocking
- worse performance (at the same clock) compared to hynix
Benim elimde bir ZenTimings vardi, atayim bir saniye.
Bu da ayni kit benimkiyle.
- Makaleler
- 1
Bu kit bir aksilik çıkmazsa bunu verebiliyor ama Watercool lazım. Bu da aynısı.
@Ayhan Dönmez, 7200 MHz CL36 açan Micron çiplere denk gelmeye başladım.
@demjr, 2 slot kartlara oluyor mu?
@demjr, 2 slot kartlara oluyor mu?
Bu ram kitlerinde de silikon muhabbeti var mi? Varsa bunu gecireyim kendi bilgisayarima.Bu kit bir aksilik çıkmazsa bunu verebiliyor ama Watercool lazım. Bu da aynısı.
Eki Görüntüle 268126

Yeni konular
-
-
-
RTX 3060 sistemi yükseltmek mi, sıfır OEM sistem almak mı?
- Alucardll
-
-
-
-
-
-