hocam fastboot ile yüklesem ne olur ki?Tuş kombinasyonlarını denemeniz gerekiyor. Uzun süredir SP Flash Tool ile rom atmadığım için doğru bağlama şeklini hatırlayamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Mi Flash ile yüklemeyi deneyebilirsiniz tabi ki. Sanırım SP Flash Tool'da Download'a bastıktan sonra telefonun ses kısma tuşuna basılı tutup usb kabloyu takmak ve ardından ses kısma, artırma ve güç tuşuna aynı anda basmak yüklemeyi sağlıyor.
Mi Flash ile yüklemeyi deneyebilirsiniz tabi ki. Sanırım SP Flash Tool'da Download'a bastıktan sonra telefonun ses kısma tuşuna basılı tutup usb kabloyu takmak ve ardından ses kısma, artırma ve güç tuşuna aynı anda basmak yüklemeyi sağlıyor.
3 tuşa aynı anda basmaya geçmeden bu hata geliyor hocam.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
Ayarlardan dediğim kapatma işlemini yapmışmıydınız?Eki Görüntüle 46033
3 tuşa aynı anda basmaya geçmeden bu hata geliyor hocam.
hayır bağlantısı yoktur zannettim.Ayarlardan dediğim kapatma işlemini yapmışmıydınız?
aynı hatalar geliyor hocam.Kapatıp deneyin. Eğer olmaz ise Auth bypass işlemini tekrar yapmamız gerekebilir.
Bu arada yaptığınız tuş kombinasyonunun doğru olduğunu gösteriyor bu.
hocam fastboot sorun oluşturmazsa onunla yükleyim diyorum.Kapatıp deneyin. Eğer olmaz ise Auth bypass işlemini tekrar yapmamız gerekebilir.
Bu arada yaptığınız tuş kombinasyonunun doğru olduğunu gösteriyor bu.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
MTK META Utiliy ile Auth bypass yapalım. Client Tool başarılı olmamış anlaşılan.
İsterseniz deneyin tabi ki. Bootloader açık olduğu için yüklenebilir olmalı. Eğer olmaz ise Mi Flash versiyonunu değiştirip tekrar deneyin.aynı hatalar geliyor hocam.
hocam fastboot sorun oluşturmazsa onunla yükleyim diyorum.
bu işlemden sonra.MTK META Utiliy ile Auth bypass yapalım. Client Tool başarılı olmamış anlaşılan.
İsterseniz deneyin tabi ki. Bootloader açık olduğu için yüklenebilir olmalı. Eğer olmaz ise Mi Flash versiyonunu değiştirip tekrar deneyin.
böyle oldu kırmızılar geldi ama hata ekranıda geldi çok mu uzun bastım yoksa.
peki telefon bozulmaz demi diğer hata için değil ona dikkat ederim bu sefer başka bir sebepten.MTK META Utiliy ile Auth bypass yapalım. Client Tool başarılı olmamış anlaşılan.
İsterseniz deneyin tabi ki. Bootloader açık olduğu için yüklenebilir olmalı. Eğer olmaz ise Mi Flash versiyonunu değiştirip tekrar deneyin.
hursitwww
Uzman
- Makaleler
- 1
userdata ve mrdump tiklerini kaldırmayı deneyin. Öncesinde Mi Flash tool ile flashlamayı deneyin yine de.
Brom moda girdiği sürece telefon her şekilde kurtarılabilir.bu işlemden sonra.
Eki Görüntüle 46034
böyle oldu kırmızılar geldi ama hata ekranıda geldi çok mu uzun bastım yoksa.
peki telefon bozulmaz demi diğer hata için değil ona dikkat ederim bu sefer başka bir sebepten.
Yeni konular
-
-
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
Yeni mesajlar
-
-
Ev için dondurma makinesi önerisi