Nereden bilecekler ki senin şikayet ettiğini? Eğer üstüne gelirlerse tehdit falan edildiğine dair kanıt çıkarmaya çalış.
Kanıt olsa bile kanıdı silmeye çalışırlar.
CİMER'e şikayet et, muhtemelen bu kadının ilçede tanıdığı vardır. İl MEB ile muhattap et kadını. Okula müfettiş gelirse kadını bir güzel silkelerler her konuda.
İlçede tanıdığı olduğunu zannetmiyorum ama gene de bakmak lazım.
Pis kokuyor dediğiniz yeri birden okuyunca çok güldüm hocam :D CİMER'e şikayet etmeyi deneyebilirsiniz.
O koku aklına gelsin ölürsün hocam öyle diyeyim.
Yani hocam seni etkilediğini sanmıyorum onun yazılısı 100 olsun ya da olmasın zaten senin hakkına giriyor. İpleme geç. Üniversiteye geçince bunları kafaya taktığına pişman olacaksın. Yine de senin yerinde olsam şikayet ederdim.
Normalde takmam ama sınıftaki en başarılı öğrencilere puan vermeyip en tembel ve torpilli kişiye 100 vermek te insanı üzüyor biraz ya.

İlçede tanıdığı olduğunu zannetmiyorum ama gene de bakmak lazım.

O koku aklına gelsin ölürsün hocam öyle diyeyim.

Normalde takmam ama sınıftaki en başarılı öğrencilere puan vermeyip en tembel ve torpilli kişiye 100 vermek te insanı üzüyor biraz ya.
Takma geç senin ortalamanı etkilemiyorsa niye diğerlerine bakıyorsun ki? Lisede soruları verme zaten sık yaşanır devlet okulu olsa bile.

CİMER bir şey yapmıyorsa MEB'e şikayet edin, bu sizin hakkınız size kızma gibi bir olayları yok.
En kötü ihtimalle dilekçe yazın.

Hocam kamera falan yok mu? Olmak zorunda kayıtları silseler bile kendiniz kayıt edebilirsiniz, veya gizlice ses kaydına falan alabilirsiniz.

Ortalamamı çok etkilemiyor ama ben hakkımla 100 alıyorum ama o mesela torpil ile 100 alıyor.
Din karıştırmak istemem fakat zaten orada gereği olacaktır.

CİMER bir şey yapmıyorsa MEB'e şikayet edin, bu sizin hakkınız size kızma gibi bir olayları yok.
En kötü ihtimalle dilekçe yazın.

Hocam kamera falan yok mu? Olmak zorunda kayıtları silseler bile kendiniz kayıt edebilirsiniz, veya gizlice ses kaydına falan alabilirsiniz.
Gizli ses kaydı yasal değil.