Detaylar
Kim cevapladı?Meyve suyu derken Cappy tarzı meyve suyundan bahsetmiyorum, örneğin karpuzu alıp bir sıkacak yardımıyla suyunu sıkıp biraz da limon ekleyerek tüketebilirsin. Ona rağmen şekerli diyorsan kullanıcı meselesi tabii.
- Makaleler
- 1
Milkshake.
Evet güzel gider.
Kurabiye tarzı şeylerle ile gidebilir güzel seçenek.Meyve suyu derken Cappy tarzı meyve suyundan bahsetmiyorum, örneğin karpuzu alıp bir sıkacak yardımıyla suyunu sıkıp biraz da limon ekleyerek tüketebilirsin. Ona rağmen şekerli diyorsan kullanıcı meselesi tabii.
Darth Maul
Deneyimli
Garip gelebilir belki ama ben sütü alıp kafaya dikiyorum. Hem serinletiyor hem de tadı güzel.
Uyuyan Sincap
Üstün
Evet güzel gider.
Kurabiye tarzı şeylerle ile gidebilir güzel seçenek.
Alkollü alkolsüz? Nasıl bir içecek istiyorsun?
Her yaz, ayda 3 4 kez yaptığım içeceğin tarifini söylüyorum, özellikle bu sıcaklarda kafanızı bile sokasınız geliyor bir yudum alınca o kadar iyi.
1. Boyutu göreceli büyük olan iyi bir karpuz seçelim.
2. Karpuzu dikey olacak şekilde üst kısmından bir tıraş alıp, varsa çubuk blender, yoksa çatal ile başlayın içine doğru parçalamaya karpuzu, blender ile bu işlem 2 dakika sürüyor.
3. İçi paramparça olan karpuzdan geriye sadece suyu kalıyor.
4. Suyunun içine 1 adet limon sıkın, 1 yemek kaşığı da şeker atın, ardından buzlar.
Hazır, dileyen alkolle de karıştırabilir, ben bir kez sadece alkollü yaparım çok güzel gider, ama inanın alkolsüz daha güzel...
1. Boyutu göreceli büyük olan iyi bir karpuz seçelim.
2. Karpuzu dikey olacak şekilde üst kısmından bir tıraş alıp, varsa çubuk blender, yoksa çatal ile başlayın içine doğru parçalamaya karpuzu, blender ile bu işlem 2 dakika sürüyor.
3. İçi paramparça olan karpuzdan geriye sadece suyu kalıyor.
4. Suyunun içine 1 adet limon sıkın, 1 yemek kaşığı da şeker atın, ardından buzlar.
Hazır, dileyen alkolle de karıştırabilir, ben bir kez sadece alkollü yaparım çok güzel gider, ama inanın alkolsüz daha güzel...
Nane çayı yapıp dolaba atmak çok iyi yazlık favorim. İçine limon kabuğu da eklerseniz cool lime olur.Meyve suyu derken Cappy tarzı meyve suyundan bahsetmiyorum, örneğin karpuzu alıp bir sıkacak yardımıyla suyunu sıkıp biraz da limon ekleyerek tüketebilirsin. Ona rağmen şekerli diyorsan kullanıcı meselesi tabii.
Uyuyan Sincap
Üstün
Votka ile soğuk buzlu kahve karışımı da iyi olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: