Hayırlı olsun. İnşallah diyeceğim ama belli bir ömrü var. Ölünce, insan kafaya çok takıyor. Bizzat yaşadım. Amacım kötü bir şey değil, yanlış anlama.
Ben de o yüzden sıkıntılı demiştim hocam şu ana kadar 3 tane muhabbet kuşum ölmüştü benim de ve üçü de ölmüştü. Öldüğü günü hatırlıyorum ağlamıştım.Hayırlı olsun. İnşallah diyeceğim ama belli bir ömrü var. Ölünce, insan kafaya çok takıyor. Bizzat yaşadım. Amacım kötü bir şey değil, yanlış anlama.
Kuşları kafeste tutmaya karşıyım. Dışarı bırakmaya da karşıyım çünkü evcil olanlar yabani koşullara hâkim değiller. En azından odanın içinde serbest bıraksanız iyi olur.
29 Nisan da yumurtadan çıkmış. Ev üretimi yapan bir kişiden aldım. 3'ü arasından bu hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 154352
Haklısınız. Ben can sıkmak için yapmadım. Umarım güzel günler geçer. Moralinizi bozduysam affola.Her canlı ölümü tadacak arkadaşlar buna takılırsak anı yaşayamayız, zevk alamayız.
Haklısınız. Ben can sıkmak için yapmadım. Umarım güzel günler geçer. Moralinizi bozduysam affola.
Maşallah, kafasında ki tüyleri çok güzel. Son mohikan koyulabilir gibi adı.![]()