Hayırlı olsun. İnşallah diyeceğim ama belli bir ömrü var. Ölünce, insan kafaya çok takıyor. Bizzat yaşadım. Amacım kötü bir şey değil, yanlış anlama.

Hayırlı olsun. İnşallah diyeceğim ama belli bir ömrü var. Ölünce, insan kafaya çok takıyor. Bizzat yaşadım. Amacım kötü bir şey değil, yanlış anlama.
Ben de o yüzden sıkıntılı demiştim hocam şu ana kadar 3 tane muhabbet kuşum ölmüştü benim de ve üçü de ölmüştü. Öldüğü günü hatırlıyorum ağlamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her canlı ölümü tadacak arkadaşlar buna takılırsak anı yaşayamayız, zevk alamayız.

Kuşları kafeste tutmaya karşıyım. Dışarı bırakmaya da karşıyım çünkü evcil olanlar yabani koşullara hâkim değiller. En azından odanın içinde serbest bıraksanız iyi olur.

Kafesin üstü açılabilir 5-6 gün kalsın ona alıştıracağım gündüz Full özgür geceleri kafese mecbur koyacağım kafeste yaşamayacak hocam.

29 Nisan da yumurtadan çıkmış. Ev üretimi yapan bir kişiden aldım. 3'ü arasından bu hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 154352

Üniversite yıllarımın ortasında kedi sahiplenme fikri çık aklımdan. Bende hatrı sayılır bir süredir kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Ama bakımı, beslemesi, ilgisi, o su bu su şu su derken heves kalmıyor. Aslında bunlara çözüm için tekir sahiplenebilirim diye düşünüyorum. Hem tam bir Türk kedisi bence. Bu arada umarım yakışıklıyla iyi ve mutlu bir hayatınız olur.

Ama sana naçizane tavsiyem, sosyal Medya'da özellikle aşırı fotoğraflarını paylaşma. Batıl inancım çok yok ama, nazara inanıyorum. Hayvana nazar değdirmesinler.