kNecht

Yetkin
İnsülinim 3 ay üst üste yüksek çıkması sonucunda ( 21-19-32.3) hareketsiz yaşamdan hareketli ve sağlıklı yaşama geçtim. Her gün en az 1-1.50 saat yürüyüşe başladım ve her türlü paketli ürün, pirinç vs. bıraktım. 1-2 kez yürüyüş rotası bulmaya çalıştım ve en sonunda Beşiktaş-Eminönü rotasını buldum. Sizce nasıl? Tavsiyeler ve önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_20250816_214908_Samsung Health.webp

Bence süre bir tık fazla ama yeni başladın ve daha da alışacaksın, bu arada rota harika. Genelde her cuma akşamı Eminönü sirkeci arası boş boş koşarım. Az insan oluyor 😅

Dinlediğin bir liste var ise burada paylaşabilirsin.

Bence süre bir tık fazla ama yeni başladın ve daha da alışacaksın, bu arada rota harika. Genelde her cuma akşamı eminönü sirkeci arası boş boş koşarım. Az insan oluyor 😅

Dinlediğin bir liste var ise burada paylaşabilirsin.

Süre bir tık fazla evet ama hem kilo vermek için iyi hem de insülini düşürmek için bilerek seçtim. Vallahi sabit dinlediğim liste yok hocam kafama ne eserse. Bazen enerjik bazen de yavaş şarkılar seçiyorum.

Günde kaç adım atıyorsun? 10-15 bin adımdan sonra normal ayakkabı yerine spor ayakkabı tercih edilmeli. Buna mutlaka dikkat et. Ayrıca göstergede yazan kısımdan çok daha fazla kalori yakarsın. Sonuçta düz yolda yürümüyorsun, başarılar.

+ Olarak Üsküdar sahil akşam 21.30-22.00 gibi yavaş yavaş boşalmaya başlıyor. Orada da yürüyebilirsiniz alternatif olarak.

Günde kaç adım atıyorsun? 10-15 bin adımdan sonra normal ayakkabı yerine spor ayakkabı tercih edilmeli. Buna mutlaka dikkat et. Ayrıca göstergede yazan kısımdan çok daha fazla kalori yakarsın. Sonuçta düz yolda yürümüyorsun, başarılar.

Dümdüz yolda yürüyorum hocam gram yokuş yok :D pazar hariç günde 10 bin adımdan fazla atıyorum. Yarın bir spor ayakkabısı bakmaya gideceğim. Teşekkürler.