Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AKP Karşıtı olmayı bile kendi fikirleri doğrultusunda kazanmamış bir nesil. Eminim herkes bir gün AKP'liye dönse ve CHP'lileri dışlasa gençler anında AKP'li olurdu. Toplum olarak kabul görme ihtiyacına o kadar sahibiz ki kendimize bir kalıp bulma zorunluluğu hissediyoruz.
Bu her yerde Z kuşağının suçu değil. Göbek deliğim dışarıda diye denize gidemiyorum. Toplumdan kabul göremiyorum. Bu benim suçum mu toplumun aptallığı mı?

,
Alakası yok. Bu sözler küçük bir kısım için geçerli olabilir fakat ülkemizdeki tek bir nesli tamamını tek bir kategoriye indirgeyerek küçümsemek için elinde sağlam bir dayanak olması gerek.
Öz eleştri yapamayan ve kendisine ait bir şeyin küçük düşürüldüğünü gördüğü an aksini iddia etme çabaları bunlar. Küçük değil, büyük kesmi. Gençlerin yarısından fazlası günde saatlerce Tiktok'ta boş boş kaydırmıyor mu? Ben mi yanlış gördüm?

Sen geleceğin nesline neden bu kadar kin güttün? Senin yapamadığın gibi büyüklerinin AKP'li düşüncelerine karşı geldi diye mi?

,

Öz eleştri yapamayan ve kendisine ait bir şeyin küçük düşürüldüğünü gördüğü an aksini iddia etme çabaları bunlar. Küçük değil, büyük kesmi. Gençlerin yarısından fazlası günde saatlerce Tiktok'ta boş boş kaydırmıyor mu? Ben mi yanlış gördüm?
Sen genç değil misin? 2 saat kitap okuyunca Celal Şengör mü oluyorsun? Sanmıyorum.

,

Boş vaktini istediği gibi değerlendirme hakkına sahiptir insanlar.

AKP'li olduğum fikrine nasıl kavuştun? Kafama silah dayasanız AKP'ye vermem ama muhtemelen sizin perspektifinizde CHP'li olmayan herkes koyundur, değil mi?

Öyle bir şey demedim dediğim gibi 15 yaşındayım. AKP'li ve doğu egemenliğine hak verenler öyledir veya Arap destekçileri. Osmanlı'yı geri isteyenler.

@ayanokoji hayırdır ya sen işine gelene mi cevap veriyorsun böyle bilgili abim? :D dediklerime hala bir yanıt alamadım. Nerede kanıtın? Bende dahil olmak üzere tüm Z kuşağının böyle olduğuna dair kanıtın nerede? Veremiyorsan millete sallamayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.