Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ayanokoji hayırdır ya sen işine gelene mi cevap veriyorsun böyle bilgili abim? :D dediklerime hala bir yanıt alamadım. Nerede kanıtın? Bende dahil olmak üzere tüm Z kuşağının böyle olduğuna dair kanıtın nerede? Veremiyorsan millete sallamayacaksın.
Binlerce dolarlık bütçem yok ki araştırma şirketi bulup kaynak edineyim? Ben sadece kendi gözlemime göre konuştum. Ama sen muhtemelen iki satır kağıt parçasını ideal belirleyebilecek bir seviyedesin.

@ayanokoji, e senin neslini de eleştirelim o zaman. Hiçbir nesil 10 da 10 elemanlar yetiştirmedi. Bu Atatürk'ün nesline kadarki bütün insanlık tarihinde geçerli.
her nesilde boş elemanlar oldu ve sen bu boş elemanları eleştiriyorsun.

Binlerce dolarlık bütçem yok ki araştırma şirketi bulup kaynak edineyim? Ben sadece kendi gözlemime göre konuştum. Ama sen muhtemelen iki satır kağıt parçasını ideal belirleyebilecek bir seviyedesin.
Kral Z kuşağı naptı kilonla dalga mı geçti? Çok kin gütmüşsün.

1754226188493.webp

18 yasinda biriyle tartisirken haksiz konuma dusup bu konuyu mu actin kirve?

Anime izleseydiniz anlardınız arkadaşın neden bu kadar üstten baktığını. Tezime bir kanıt daha! Ayanokoji fanları neden hep aynı?🙂

Kral Z kuşağı naptı kilonla dalga mı geçti? Çok kin gütmüşsün.
Öz eleştri yapabilecek seviyede olduğum için mutluyum, kendinize ait olan her şeyi övmeyi çok seviyorsun anlaşılan. Kendinizi 'mükemmel' göstermek istiyorsanız kendi bildiğiniz okumaya devam. Benim Z kuşağından olmadığım fikrini nereden edindiniz?

Boşuna uğraşıyorsun Z kuşağı düşündüğün şekilde değil. En kötü kızları egoludur falan aksi takdirde düşünebildiğime eminim. Sadece Enes'in falan perspektifine inanıyorum çünkü 15 yaşındayım. Düzgün bir fikiri savunuyor. Dünyayı gezdi. Sorun göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.