Sadece Enes'in perspektifine inanıyorsun çünkü olayları biri yorumlamadan kendin yorumlayamıyorsunBoşuna uğraşıyorsun Z kuşağı düşündüğün şekilde değil. En kötü kızları egoludur falan aksi takdirde düşünebildiğime eminim. Sadece Enes'in falan perspektifine inanıyorum çünkü 15 yaşındayım. Düzgün bir fikiri savunuyor. Dünyayı gezdi. Sorun göremiyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Kendi neslinde sen ilah falan mı sanıyorsun kendini burda vakit geçirerek o reels kaydırmadan farkın ne? Fikirlerimizi kabul etmiyorsun yanlış olmana rağmen. Burda kendine katkın yok internette dolaşıyorsun ''Z kuşağı gibi''Öz eleştri yapabilecek seviyede olduğum için mutluyum, kendinize ait olan her şeyi övmeyi çok seviyorsun anlaşılan. Kendinizi 'mükemmel' göstermek istiyorsanız kendi bildiğiniz okumaya devam. Benim Z kuşağından olmadığım fikrini nereden edindiniz?
Binlerce dolarlık bütçem yok ki araştırma şirketi bulup kaynak edineyim? Ben sadece kendi gözlemime göre konuştum. Ama sen muhtemelen iki satır kağıt parçasını ideal belirleyebilecek bir seviyedesin.
İki adet kağıt parçası ile sineğin varlığını anca ispatlarsın, kendine delil sunmanı beklemiyorum. Araştırma şirketi edinmeden kanıt sunamıyorsun ama gözlem yapabiliyorsun öyle mi? Sayın büyük bilgili abim promil seviyenizin yükseklerde olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü Z kuşağı hakkında bir sürü makale zaten Google scholar gibi siteler üzerinden ulaşılabilir halde.
Torukojin Kaneki
Başarılı
15 yaşındayım. Haber okumadığımı 4 kere betimledim. Kısa anlatıyor oyun oynarken dinliyorum ''reels kaydırmak'' yerine fikir edinmek için. Sen Kadir Mısıroğlu izliyorsun galiba?Sadece Enes'in perspektifine inanıyorsun çünkü olayları biri yorumlamadan kendin yorumlayamıyorsun![]()
Öznel yargılarla bir hedefe ulaşmaya çalışmak, çölde karşınıza çıkan bir sarrafı su sanıp 'İşte buldum, artık yolun sonuna geldim' demeye benzer; yanılgı, gerçeğin yerini alır. Bu da yanlıştır tabii ki.
İki adet kağıt parçası ile sineğin varlığını anca ispatlarsın, kendine delil sunmanı beklemiyorum. Araştırma şirketi edinmeden kanıt sunamıyorsun ama gözlem yapabiliyorsun öyle mi? Sayın büyük bilgili abim promil seviyenizin yükseklerde olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü Z kuşağı hakkında bir sürü makale zaten Google scholar gibi siteler üzerinden ulaşılabilir halde.
| Kaynak | Hedef Grup | Günlük Ekran Süresi |
|---|---|---|
| TÜİK (11‑15 yaş) | Z kuşağı gençleri | ~4 saat 36 dk (276 dk) |
| Türkiye genel kullanıcılar | 16‑74 yaş internet kullanıcıları | ~4 saat 4 dk – 5.5 saat |
| Global Gen Z (DemandSage) | Gen Z (küresel) | Ortalama 7 saat 18 dk |
| Global Gen Z (ExplodingTopics/Mastermind) | Gen Z | Yaklaşık 9 saat |
Sizin yargınız nesnel mi?Öznel yargılarla bir hedefe ulaşmaya çalışmak, çölde karşınıza çıkan bir sarrafı su sanıp 'İşte buldum, artık yolun sonuna geldim' demeye benzer; yanılgı, gerçeğin yerini alır. Bu da yanlıştır tabii ki.
Kaynak Hedef Grup Günlük Ekran Süresi TÜİK (11‑15 yaş) Z kuşağı gençleri ~4 saat 36 dk (276 dk) Türkiye genel kullanıcılar 16‑74 yaş internet kullanıcıları ~4 saat 4 dk – 5.5 saat Global Gen Z (DemandSage) Gen Z (küresel) Ortalama 7 saat 18 dk Global Gen Z (ExplodingTopics/Mastermind) Gen Z Yaklaşık 9 saat
Sizin yargınız nesnel mi?
22 Yaşındasın sende Z kuşağısın kardeşim kendini bu kadar gömüyorsun acaba beynin görevini yerine getiriyor mu?
RockyHighway79
Üstün
Ne uyanığı ya, 14 yaşında çocuk filozof zannediyor kendini. Açtığı konuya bak.
22 Yaşında değilim?22 Yaşındasın sende Z kuşağısın kardeşim kendini bu kadar gömüyorsun acaba beynin görevini yerine getiriyor mu?
Yaşını doğru gir önce sonra burada gelip insanları yargıla kardeşim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-