Almanya'da hayat nasıl?

ArmySquad

Uzman
Merhaba arkadaşlar, bugün ben ve ailem hepimiz Almanya'ya taşınacağız diye bir karar aldık. Çünkü son zamanlarda erişim engelleri yüzünden böyle bir karar aldık. Simdi sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Babam ve annem çok az Almanca biliyor ama İngilizceleri iyi, oraya gittiğimizde iş bulabilir miyiz kiralar nasıl? Detaylı yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uyum sağlarsınız Almanya gelişmiş güzel bir ülkedir, doğru bir karar vermişsiniz, ben üniversite öğrencisi olarak okul bitince kredi çekip Karadağ'a kaçmayı bile düşünür hale geldim siz yine iyisiniz :D

Hocam ben orada yasamadim ancak bana alismam cok uzun surerdi gibi geliyor. Insanina, aliskanliklara falan. Ancak gercekten kuralci bir ulke ve bu yonunu cok seviyorum. Bisiklet yolunda yuruyemezsin mesela. Bisikletler kirmizi isikta durmak zorundadir mesela.

Çok bürokratik bir ülke. Orada yaşamak istiyorsan kurallara, kanunlara ve yasalara uyman gerekiyor. Doğu Almanya'da ırkçılık görme olasılığınız çok yüksek ve Almanya'nın diğer bölgelerine göre daha az gelişmiş bir yerdir.

Çok bürokratik bir ülke. Orada yaşamak istiyorsan kurallara, kanunlara ve yasalara uyman gerekiyor. Doğu Almanya'da ırkçılık görme olasılığınız çok yüksek ve Almanya'nın diğer bölgelerine göre daha az gelişmiş bir yerdir.

Evet doğu Almanya gerçekten de berbat Sovyet döneminden mi kaldı bilmiyorum ancak çok Polonya'lı var ve tehlikeli bir bölge Köln gibi şehirler ve Hollanda sınırında olanlar bayağı güzel ancak Fransa sınırında da çok fazla zenci var.

Geri
Yukarı Alt