Ben şu an kullanıyorum ve sistem genel olarak inanılmaz hafifledi. Sistemim güçlü olmasına rağmen Windows 11'in bu hantallığı beni deli ediyor.

Şunu okuyunca içim rahatladı, normal kurup debloat yapıyordum bu çok iyi oldu o zaman. Bir de biraz özelleştirmeye bakıp kurarım birkaç güne :) teşekkürler.

Şunu okuyunca içim rahatladı, normal kurup debloat yapıyordum bu çok iyi oldu o zaman. Bir de biraz özelleştirmeye bakıp kurarım birkaç güne :) teşekkürler.

Hocam o zaman kullandıktan sonra buraya deneyimlerinizi yazar mısınız acaba?

Ben şu an kullanıyorum ve sistem genel olarak inanılmaz hafifledi. Sistemim güçlü olmasına rağmen Windows 11'in bu hantallığı beni deli ediyor.
Hocam oyunlarda nasıl performans gösteriyor acaba?

Tabii, musait olursam bakacağım bu aksam haber veririm.

Denemediysen Windows 11 IoT LTSC'de bakabilirsin massgravel sitesinde vardı.

Hocam LTSC kullanan bazı kullanıcılar çeşitli hatalarla ve galiba Valorant gibi oyunları oynayamıyormuş. TPM ile alakalı galiba bilmiyorum. O yüzden onu tercih etmedim.

Hocam LTSC kullanan bazı kullanıcılar çeşitli hatalarla ve galiba Valorant gibi oyunları oynayamıyormuş. TPM ile alakalı galiba bilmiyorum. O yüzden onu tercih etmedim.
Valla ilk çıktığında 5 ay boyunca denemiştim. Valorant'ta herhangi bir sorun yaşamamıştım. Tek dikkatimi çeken problem, şimdiki Windows'ta da yaşadığım bir durumdu: Ara sıra duvar kağıdını siyaha çeviriyordu. Belki düzeltmişlerdir, bilemiyorum.

Şuan geçebileceğim bir windows aramamın sebebi can sıkıntısı :D başka şeyler denemek istiyorum, sıktı baya valodan dolayı linux'a da geçemiyoruz.

Vallahi ilk çıktığında 5 ay boyunca denemiştim. Valorant'ta herhangi bir sorun yaşamamıştım. Tek dikkatimi çeken problem, şimdiki Windows'ta da yaşadığım bir durumdu: Ara sıra duvar kâğıdını siyaha çeviriyordu. Belki düzeltmişlerdir, bilemiyorum.

Şu an geçebileceğim bir Windows aramamın sebebi can sıkıntısı :D başka şeyler denemek istiyorum, sıktı bayağı Valorant'dan dolayı Linux'a da geçemiyoruz.

Hocam performans artışı vesaire var mıydı? Etkinleştirme süresi falan yazıyordu bende. Bir de bazı arkadaşlar Valorant oynayamadığını söylüyordu TPM'den kaynaklı.

Hocam performans artışı vesaire var mıydı? Etkinleştirme süresi falan yazıyordu bende. Bir de bazı arkadaşlar Valorant oynayamadığını söylüyordu TPM'den kaynaklı.
Kanka 3080 7500f 32 ram var o yüzden gözüme bi fark çarpmadı, hiç dikkat etmedim açıkcası. Sadece boş diye geçmiştim.