Detaylar
Kim cevapladı?Alperen Arslan 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Burnunuz kanamasını nasıl düşünüyorsan bunu da aynı şekilde düşünmelisin. Sağlık konusunda utanmaya gerek yok.
SadeceEfe 1
Üstün
Diski delige kalin mi geliyor hocam, bir yerleri yirtiyor olabilir anusunuzde.
Kan taze.
Hocam muhtemelen çok büyükolasılık basur, hemoroid. Bunu zaten siz fark edersiniz biraz ıkındığınızda parmakla dokunursanız bir "şişlik" hissedersiniz ve bu herhangi bir ilaç, jel vs kullanmadan bile aslında düzelir. Yediklerinize dikkat etmeniz lazım vesair. Hijyen çok önemli. Tabii kesin değil ama büyük olasılık böyle bir şey olabilir yani eğer belirgin bir şişlik hissederseniz bence kontrol ettirmenize bile bence gerek yok, tabii edilirse daha iyi. (utandığınız için söyledim bende oluşmuştu bir ara çünkü)
Hastaneye gidiyorum hocam.
Çok kalın ve bütün halde dışkı yaptıysanız yırtılma olmuştur. Yağlı yiyecekler tüketin.
SadeceEfe 1
Üstün
Korkmak yerine doktora gitmelisin. Belki yalnızca bahsürün vardır.
Umarım hocam
Hocam merhaba. Gaitada kan bir sebep olsa da tamamını karşılamaz. Asıl bağırsak kanserinin sebepleri; Genetik, Yaş ve en belirginlerden biri gün aşırı biçimde ishal ve kabız olma durumu. Hastaneye gidip gaita testi verin. Bu kan mide probleminizden dolayı midenizden de geliyor olabilir.Merhaba, büyük tuvaletimi yaptığımda 2 günden beri kan geliyor ve çok korkmaktayım sizce kanser gibi bir şey olabilir mi?
SadeceEfe 1
Üstün
Hocam merhaba. Gaitada kan bir sebep olsa da tamamını karşılamaz. Asıl bağırsak kanserinin sebepleri; genetik, yaş ve en belirginlerden biri gün aşırı biçimde ishal ve kabız olma durumu. Hastaneye gidip gaita testi verin. Bu kan mide probleminizden dolayı midenizden de geliyor olabilir.
Hocam geldim şu an bakalım ne olacak.
Renk siyah mıydı?