Merhaba,

Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Guzel kok guzel giyin kendine ilgi goster yani. Samimi ol kendine guven ufak tefek kendini rezil etmeden iltifatlar falan, cok kolay aslinda.

Hocam kız veya erkek tanışmaya gitmeden hani nasıl tanışacaklar? Zamanın ona çaresi nedir? (Sizde bilmiyorsunuz değil mi?)
Doğrusunu söylemiş :) tanışma & çıkma falan mı kaldı artık, onunla zaman geçirerek onu tanıyacak ve karşısındaki de onu tanıyacak.

Muhtemelen ikinizin de yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyleri düşünmemeniz çok doğal, Zaman zaman zaman.

Doğrusunu söylemiş :) tanışma & çıkma falan mı kaldı artık, onunla zaman geçirerek onu tanıyacak ve karşısındaki de onu tanıyacak.

Muhtemelen ikinizin de yaşı küçük olduğu için bu tarz şeyleri düşünmemeniz çok doğal, Zaman zaman zaman.
Tanışmadan da oluyor ama orada başka şeyler devreye giriyor.

Eğer tanımıyorsanız (hiç denemediğim bir taktiği vereceğim işe yararsa yaz.) "Çok güzelsiniz hanımefendi." veya "Nil nehrinde bulunan son gül siz misiniz? Bu gülüşler Nil nehrine değerdir!" dersiniz.
Bu taktiği biraz düşününce düzgün bir diksiyon ve iyi hitabet yeteneği ile sapık olarak algılanmıyorsunuz ancak her ikisi de yoksa dışkı.:poop:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Hırsız değilim ancak kalbinizi çalmak isterim.