Keşke olsa
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Hayatın gerçekleri.
Açılma. İlerletmeye çalış.Merhaba,
Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Geraltın kılıcı
Üstün
Örneklendirebilir misiniz? Hiç duymadığım bir teknik.
Konuş onla diyor. Seni iyice tanıdıktan sonra şöyle diyor işte.Örneklendirebilir misiniz? Hiç duymadığım bir teknik.
Gidip kıza senden hoşlanıyorum derse hemen red edilecek. Arasındaki bağı ilerletmeye çalışsın. Ne bileyim gel bi dışarda turlayalım gibisinden.Örneklendirebilir misiniz? Hiç duymadığım bir teknik.
Nasıl açıldığın pek önemli değil yoksa belki uzun bir süre pişman olursunMerhaba,
Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Direkt gidip duygularını ona söyle, mükemmel olmasına gerek yok eğer zaten isterse her türlü bir yanıt verecektir.
Geraltın kılıcı
Üstün
Önemi yok? Hocam o zaman size sorayım düzgün bir hanımefendi ile mi çıkarsınız? Yoksa sürekli hakaret eden ve düzgün bir hitabet yeteneği olmayan bir hanımefendi ile mi?Nasıl açıldığın pek önemli değil yoksa belki uzun bir süre pişman olursun
Direkt gidip duygularını ona söyle, mükemmel olmasına gerek yok eğer zaten isterse her türlü bir yanıt verecektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafamın uyduğu biri ile çıkardım, benim için isterse şiir yazsın isterse sadece Türkçe konuşsun ama gönlün onsaysa her türlü onu istersin.Önemi yok? Önemi yok? Hocam o zaman size sorayım hayvan gibi bir hanımefendi ile mi çıkarsınız? Yoksa sürekli hakaret eden ve düzgün bir hitabet yeteneği olmayan bir hanımefendi ile mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Geraltın kılıcı
Üstün
Ben zeki, alımlı ve anlatıcı bir insan ile çıkarım. (Türkiye'de öyle birisi yok!)Kafamın uyduğu biri ile çıkardım, benim için isterse şiir yazsın isterse sadece Türkçe konuşsun ama gönlün onsaysa her türlü onu istersin.