Merhaba,

Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Açılma. İlerletmeye çalış.

Merhaba,

Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorum. Fakat nasıl konuşabileceğimi bile bilmiyorum. Kızla neredeyse yeni tanıştık. Nasıl açılacağımı anlatır mısınız? Basit cümleler ile başlasam olur mu? Kızın beni iyice tanıması için?
Nasıl açıldığın pek önemli değil yoksa belki uzun bir süre pişman olursun :D
Direkt gidip duygularını ona söyle, mükemmel olmasına gerek yok eğer zaten isterse her türlü bir yanıt verecektir.

Nasıl açıldığın pek önemli değil yoksa belki uzun bir süre pişman olursun :D
Direkt gidip duygularını ona söyle, mükemmel olmasına gerek yok eğer zaten isterse her türlü bir yanıt verecektir.
Önemi yok? Hocam o zaman size sorayım düzgün bir hanımefendi ile mi çıkarsınız? Yoksa sürekli hakaret eden ve düzgün bir hitabet yeteneği olmayan bir hanımefendi ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemi yok? Önemi yok? Hocam o zaman size sorayım hayvan gibi bir hanımefendi ile mi çıkarsınız? Yoksa sürekli hakaret eden ve düzgün bir hitabet yeteneği olmayan bir hanımefendi ile mi?
Kafamın uyduğu biri ile çıkardım, benim için isterse şiir yazsın isterse sadece Türkçe konuşsun ama gönlün onsaysa her türlü onu istersin.

Son düzenleyen: Moderatör: