DDR5 6400 MHz CL30 RAM için timing önerisi

olabilir hocam, 1400 küsürde kullanıyorum onları sabit diğerlerini değişken ayarladım.
Teknik olarak düşününce bi ön yargım vardı bu tip kasaya ama önceki kasandan daha iyi sonuçlar aldım diyorsun ki o da üstte fanları olan modeldi güzel, o ramlere yine fan çözmek lazım her türlü valla bu sıcakta biz bile yerimizde zor duruyoruz.

valla hocam ben aldım jonsbo nf-2 gelmesini bekliyorum. usmus ile config yapıcaz mı bir ayar bulamadım ama dosya seçtiriyor ayhan hocamın attıgı versiyon bu arada.

valla hocam ben aldım jonsbo nf-2 gelmesini bekliyorum. usmus ile config yapıcaz mı bir ayar bulamadım ama dosya seçtiriyor ayhan hocamın attıgı versiyon bu arada.

Dosya seçtirmez, direkt olarak test başlar. Attachment'tekini indirmen lazım Veii adlı kişinin paylaştığı. Ana konudakini indirme, o eski. Zip'ten ayıkla, direkt olarak TM5.exe başlat. AWE uyarısı verirse 1 kere PC restart gerekir, o kadar.

Test öncesi arka plan arındırılacak, çerçöp kapatılacak. RAM RGB kapatılacak. Sonrasında bellek temizliği yapılıp TM5 başlatırsın. HWiNFO sensör takibi gerekir. Bu adımlar ortak. @cozgen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…