DDR5 için manuel timing önerisi

Apex al, başka olmaz. X870 Tachyon da sağlam. O modüllerden kurtul, Picky kit al. A-die şart, 2. elden Patriot H-die olsa yine iyi.

TUF ile OC bağdaşmıyor.
Kit almayı düşünüyorum, düşünce CL26 alacağım. Kendi anakartım satışa çıkardım. Satılır ise Apex alacağım.

Apex al, başka olmaz. X870 Tachyon da sağlam. O modüllerden kurtul, Picky kit al. A-die şart, 2. elden Patriot H-die olsa yine iyi.

TUF ile OC bağdaşmıyor.
TUF sağlam olan, VRM ayarları. OC potansiyeli var, sonuç olarak işlemciyi tam olarak besliyor. Bizim için 4 slot uyumsuz. TUF sorunu yok burda, bizim hatalı seçim.

Kit almayı düşünüyorum, düşünce CL26 alacağım. Kendi anakartım satışa çıkardım. Satılır ise Apex alacağım.

Satılır, Apex tatmin eder. CL26 kit düşmez gibi, 6000 CL28 A-die düşür. 1.75 VDD CL24 güvenli. 1:2 mod 8000-8400 bakarsın ekstra. Başka türlü kitle oynanmaz.

VRM bizim için önemli değil. B850M-K bizim için yeterli. 20 faz gerek yok AM5'te Render harici.

2 aylık ürün 15k vereceğim, 6 taksitle bir Apex alırım.

Satılmama şansı yok, Apex doğru seçim ama @lowkey99 @MAH0A C28 A-die düşür. M uygun olmaz.
Daha doğrusu ben M-die sağlam az voltajda çok iyi iş çıkarıyor. Satmak istemiyorum, veya dost işi birine veririm. Sahibinden satılacak bir ürün değil. Intel sistemde duruyor belki onda kullanırım.

Daha doğrusu ben M-die sağlam az voltajda çok iyi iş çıkarıyor. Satmak istemiyorum, veya dost işi birine veririm. Sahibinden satılacak bir ürün değil. Intel sistemde duruyor belki onda kullanırım.

Dediğim gibi, Apex'te sınırları zorlanması lazım. Aktif soğutma da var, M-die Apex takılmaz. Hakaret olur, çok limitliyor. A-die SR bulman lazım. Başkası olmaz.

Al.

Dediğim gibi, Apex'te sınırları zorlanması lazım. Aktif soğutma da var, m-die Apex takılmaz. Hakaret olur, çok limitliyor. A-die sr bulman lazım. Başkası olmaz.

Alınacak gibi değil, a-die alsak bile şu an kötü silikon mevcut. 1.4 CL26 veya en kötü 1.45 almak gerek. CL28 işimi görmez.

Al.

Alınacak gibi değil, a-die alsak bile şu an kötü silikon mevcut. 1.4 CL26 veya en kötü 1.45 almak gerek. CL28 işimi görmez.

1.75 Vdd'ye 6400 C30 ya da 6000 C28 kit ile 6600 C26 açılıyor Apex'te. Çok kişiye ayarladım, kendim de kullanıyorum. A-die bu modüller, güvenli. 3 yıl oldu.

1.75 Vdd'ye 6400 C30 ya da 6000 C28 kit ile 6600 C26 açılıyor Apex'te. Çok kişiye ayarladım, kendim de kullanıyorum. A-die bu modüller, güvenli. 3 yıl oldu.
@Ayhan Dönmez bunu çözmek gerek. 48 değerini 34 yapmanın bir yolu olmalı. Var bir düzenek, bios sürüm düşürsek nasıl olur? Tuf için bios sürümü gelmedimi? Sitede yayınlanan sürümü kullanıyorum.

1.3.0.1 geldi, ROG Forum'dan indir. Google Docs bağlantıda var.

ASUS 34 zor, anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…