Daha doğrusu ben m-die sağlam az voltajda çok iyi iş çıkarıyor. Satmak istemiyorum, veya dost işi birine veririm. Sahibinden satılacak bir ürün değil. Intel sistemde duruyor belki onda kullanırım.
Şu an bendeki CL28 sanırım 1.48 de CL26 yapabiliyor hem de sıkı ayarlarla. @Ayhan Dönmez ile ayarlamalar yaptık, şu an voltaj ayarlamaları için yoğun stres testleri yapıyorum. @Ayhan Dönmez 1.55vddnin altına pek olasılık vermedi ama sanırım bendeki CL28'in silikonu CL26 olanlara yakın kalitede.
Şu an bendeki CL28 sanırım 1.48 de CL26 yapabiliyor hem de sıkı ayarlarla. @Ayhan Dönmez ile ayarlamalar yaptık, şu an voltaj ayarlamaları için yoğun stres testleri yapıyorum. @Ayhan Dönmez 1.55vddnin altına pek olasılık vermedi ama sanırım bendeki CL28'in silikonu CL26 olanlara yakın kalitede.
1.45'teki CL26 larda da Gear açık geliyor diye düşünüyorum. Bir de bu timingleri Ryzen 7600 ve MSI X670E ile yaptık, o kadar sinir stres olmanıza rağmen
1.45 deki CL26 larda da Gear açık geliyor diye düşünüyorum. Bir de bu Timingleri Ryzen 7600 ve MSI X670E ile yaptık, o kadar sinir stres olmanıza rağmen
Zen iletirsen @ggbye A2-B2 inceleyin. 1.48 altına düşme eğer stabilse, absürt olur. Sınırdadır zaten. VDDQ 1.45, VDDIO 1.4 kalabilir. Onlara elleme. Asıl sıcaklık VDD ile alakalı, diğer ikisi sinyal voltajı, etkisiz sıcaklığa.