- Makaleler
- 1
Gerçekten de öyle, tırnağımız olamazlar.
Elimdeki kartı çıkarmam gerek, başka türlü 2 anakart ile ne yapayım hocam?Evet, 10 Layer.
Apex'te Nitro Path var ama denedik. Bir halta yaramıyor. Layer ve IMC daha önemli.
Bu fiyatı bir daha görmez, 25-30K arası piyasa normalde.
Elimdeki kartı çıkarmam gerek, başka türlü 2 anakart ile ne yapayım hocam?
Satışa sundum, gerekirse 2-3 gün oynamam. İşimi görecek bir kart alırım.
@Ayhan Dönmez Vatan indirim yapmış, 23 mart tarihinde cl28 G.skıll fiyat kaçtı?Satışa sundum, gerekirse 2-3 gün oynamam. İşimi görecek bir kart alırım.
Sanki elindeki stokları eritmiş, bir düşüş olacak gibi ne düşünüyorsun?Satışa sundum, gerekirse 2-3 gün oynamam. İşimi görecek bir kart alırım.
@Ayhan Dönmez Vatan indirim yapmış, 23 mart tarihinde cl28 G.skıll fiyat kaçtı?
Sanki elindeki stokları eritmiş, bir düşüş olacak gibi ne düşünüyorsun?
Sanki elindeki stokları eritmiş, bir düşüş olacak gibi ne düşünüyorsun?
Evet, sıfır CL28 ürünler 22k fiyat istiyorlar. Sanki bir şeyler değişecek gibi. 16k 6400 CL32 almışlar. Max 18 felan bu ramları satmışlar.
Takip etmiyorum uzun süredir piyasayı. Geçenlerde indirim vardı, @xsharke XPG almıştı 1x16 komik bir fiyata.
2. elden kovalamak mantıklı. @SHERLOCKED paylaştığı 6000 CL28 Lexar 18500, pazarlıkla 17-18 düşerse alınır. 8200 CL34, 6600 CL26 açıyor. Primary sağlam.
Hocam, ilk forumda konu oluşturduğumda. 6K Lexar 32 GB CL30 satılıyordu, almadım. Bunlara giden kitler çöp, daha bilindik G.Skill gibi ürünlerin daha kaliteli olduguna inanıyorum. Sıfır 22K var iken ne diye bu ürün alalım?
Hocam, ilk forumda konu oluşturduğumda. 6K Lexar 32 GB CL30 satılıyordu, almadım. Bunlara giden kitler çöp, daha bilindik G.Skill gibi ürünlerin daha kaliteli olduguna inanıyorum. Sıfır 22K var iken ne diye bu ürün alalım?
19K fiyata bile 0 ürün var.