Dosya Ekleri

• txx.webp
    txx.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 36
1/2/1 yaptım, diğerleri gereksiz olur. Az pay bırakalım.

Hocam bu arada 96kg 66kg düştüm. 🤣 Son ayarlar, böyle.

Son güncelleme ile shutter drop sorunları devam ediyor mu? Değişen ne? Detaylı bilgi var mı? Eklenen son üçlü nr işe yarıyor? Mixed yatırımları A-die için nasıl?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 23

TRCD 36 fark ediyor, en son ona bak sadece.

Son güncelleme ile shutter drop sorunları devam ediyor mu? Değişen ne? Detaylı bilgi var mı? Eklenen son üçlü nr işe yarıyor? Mixed yatırımları A-die için nasıl?

Bant genişliği veriyor, başka esprisi çok yok. A-Die için NORM iyi hala. O üçlü Write ile alakalı daha çok.

1.5 VDD zorlar gibi, en son denerim. 90 dakika böyle geçsin. En son 36 yapar 30dk teste tutarım zaten ilk 30 dk kendini belli eder.
90 dk az, en az 3 saat optimum 6 saat bırakmak lazım. TRCD de kendini geç belli ediyor ve baya voltaj istiyor. 38 yerine 36 tRCD 6400mhzde 0,5 ns azaltma sağlamıştı aid64 testinde, istediği voltaja göre baya az bi fark.

90 dk az, en az 3 saat optimum 6 saat bırakmak lazım. TRCD de kendini geç belli ediyor ve baya voltaj istiyor. 38 yerine 36 tRCD 6400mhzde 0,5 ns azaltma sağlamıştı aid64 testinde, istediği voltaja göre baya az bi fark.
1.5 VDD zorlar gibi, en son denerim. 90 dakika böyle geçsin. En son 36 yapar 30dk teste tutarım zaten ilk 30 dk kendini belli eder.
Sorun tras, 50 çözüm olabilir.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 7